Vai zini, kas slēpjas restorānā Čemodāns

Ar ko mēs saprotam vārdu "čemodāns"? Pirmās asociācijas, iedomājoties par čemodānu, ir došanās ceļojumā, ņemot līdzi vajadzīgās, sev mīļās lietas un arī tās, kas spēs iepriecināt.

Rīgas restorānā "Čemodāns" ir līdzīgi. Tur ar šo vārdu saprot garšu ceļojumu apkārt pasaulei, lieliskas kafijas baudīšanu un dažādas lietas, kas papildina restorāna interjeru. Vairāk par restorāna garšu ceļojumiem Travelnews.lv portālu informēja restorāna pārstāvis.

"Restorāns "Čemodāns" viesus aizved garšu ceļojumā pa visu Eiropu. Baudiet itāļu karpačo, bet desertā gūstiet Rietumeiropas garšas, nogaršojot portugāļu šokolādes kūku. Restorāna ēdienkartē ir arī plašs salātu, zupu, pastu, zivju un gaļas ēdienu klāsts. Katru nedēļu restorānā mainās pusdienu piedāvājums, kas pieejams katru darba dienu no pirmdienas līdz piektdienai."

Kafijas mīļi novērtēs restorāna kafijas karti. Citi restorāni lepojas ar vīna kartēm, bet "Čemodāns" pazīstams ar ekskluzīvu kafiju Malongo un Rombouts, ko bauda pat beļģu karaliskā ģimene. Visaugstākās kvalitātes kafija ir ļāvusi Malongo un Rombouts kļūt par piegādātājiem Beļģijas karaliskajai ģimenei, slavenākajiem Francijas pavāriem - Alan Ducas un Paul Beacouse un prestižākajiem Michelin guide restorāniem, kā arī smalkākajām viesnīcām Parīzē, Ņujorkā, Tokijā un Dubajā.

"Latvijā Malongo un Rombouts kafija, ko gatavo visekskluzīvākais kafijas nams Eiropā, ir pieejama vien privātpersonām. Izņēmums ir vien restorāns "Čemodāns". Esam vienīgā publiskā vieta Latvijā, kur iespējams nogaršot šo augstās kvalitātes kafiju, piemēram, Malongo - La Grande Reserve, kas ir patiesa "gardēžu kafija" ar īpaši maigu, pilnīgu garšu vai Rombouts Ristretto, kas ir viena no stiprākajām kafijām, kā arī daudzas citas īpaši izmeklētas kafijas šķirnes."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.cemodanskafe.lv

Šeit iespējams aplūkot bildes no Travelnews.lv viesošanās restorānā Čemodāns.


Skatīt lielāku karti

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44407296sec.