Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

2016. gada 28. un 29. janvārī tirdzniecības centrā "Gelleria Riga", kā arī 28.janvāra vakarā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma mācību restorānā tiks atvērts īpašs POP UP restorāns, kurā darbosies restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi Ciro De Maio no restorāna "MOSAICO"  Itālijā, kā arī ar studentiem no četrām Eiropas valstīm.

Lai popularizētu Itālijas virtuvi un inovatīvā veidā izglītotu uzņēmējdarbības un profesionālo skolu audzēkņus, šefpavāru virsvadībā POP UP restorānā darbosies sešu biznesa un profesionālo skolu studenti no Latvijas, Somijas, Spānijas un Itālijas – topošie uzņēmēji, pavāri un viesmīļi. Mācību procesā biznesa skolu studenti pilnībā ir izstrādājuši POP UP restorāna konceptu, nosaukumu, vizuālo izskatu, tirgvedības plānu un kompānijas vadlīnijas saistībā ar LR likumdošanu. Savukārt profesionālo skolu studenti I.P.S.A.R. Luigi Carnacia un "Kaļķu Vārtu" šefpavāru virsvadībā izstrādās itāliešu ēdienu receptes, kā arī gatavojot un apkalpojot viesus restorānā "MOSAICO".

Jau tagad zināms, ka restorānā būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus – picu Margarita, Boloņas lazanju, cūkas fileju ar kūpinātu šķiņķi un Taledžo sieru, dažādu uzkodu mozaīku, kā arī īstu tiramisu, pannakotu un daudz ko citu.

"MOSAICO" nosaukums ietver restorānā piedāvāto ēdienu būtību – tās ir dažādu Itālijas reģionu - no ziemeļiem līdz pat dienvidiem, gardākie ēdieni, kas kopā veido patiesu garšas mozaīku.

Šos lieliskos itāļu ēdienus būs iespējams nobaudīt 28. un 29. janvārī "Galleria Riga" 7.stāvā, kā arī īpašās Galá vakariņās 28. janvārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26.

Erasmus+ partnerības projekta ietvaros tiek īstenota inovatīva pieeja uzņēmējdarbības un profesionālajā izglītībā. Pateicoties tai, jauniešu radītās biznesa idejas tiek īstenotas dzīvē. "MOSAICO" ir jau trešais jauniešu izveidotais un vadītais POP UP restorāns.

Projektu īsteno Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Col·legi Badalonès, Helsinki Culinary School PERHO, Helmi Business College, IPSAR "Luigi Carnacina", Business College Mercuria, restorāns "Kaļķu Vārti" un šefpavārs Raimonds Zommers, restorāns "Juuri", restorāns "Comas".

Projektu finansē: Erasmus+, un atbalsta Galleria Riga, Live Rīga, Pavāru klubs, Gemoss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.523283sec.