Sāc savas brīvdienas karaliski – izbaudi papildus komfortu un apkalpošanu Condor biznesa klasē!

Ceļojot ar Condor uz kādu no saviem sapņu galamērķiem Karību jūrā, Indijas okeānā, Āfrikā, Āzijā, Aļaskā vai kādā citā pasaules malā, palutini sevi un lidojuma laikā izbaudi visu, ko vien biznesa klase var piedāvāt. Tā tu ceļojuma galamērķī nonāksi atpūties un gatavs jauniem piedzīvojumiem.

Lidojumam biznesa klasē ir vairākas priekšrocības. Ikviens biznesa klasē var izmantot automātiski nolaižamos sēdekļus, lai varētu gan ērtāk iekārtoties, gan arī nedaudz pagulēt. Par to, vai šajos sēdekļos pietiks vietas, noteikti nevajag satraukties. Līdz galam atgāzts sēdeklis radīs aptuveni 1,80 metrus garu gultu, ērts spilvens un sega parūpēsies par saldu miegu, bet speciālais apgaismojums simulēs dienas gaišo un tumšo laiku.

Pateicoties Condor Premium Entertainment izklaides sistēmai, garie pārbraucieni vairs nebūt nav garlaicīgi. Ceļotājiem tiek piedāvātas 30 dažādas filmas, vairāk kā 50 seriāli un plašs mūzikas ierakstu klāsts. Visas šīs iespējas var izvēlēties uz sava personīgā 15 collu monitora, bet, ja, lidojot virs mākoņiem, rodas vēlme izmantot klēpjdatoru vai planšetdatoru, tad katra no sēdvietām ir aprīkota ar rozeti, lai būtu iespējams turpināt darbu ar savām ierīcēm, cik vien ilgi vajadzīgs.

Protams, ka ikvienam biznesa klases pasažierim tiek piedāvāta arī plaša ēdienkarte, kurā iespējams izvēlēties no trim dažādiem pamatēdieniem, kā arī ēdienkartē iekļauts ekskluzīvs dzērienu klāsts.

Taču Condor biznesa klases piedāvātās iespējas nebeidzas šeit. Biznesa klases pasažieriem līdzi drīkst būt 12 kilogramus smaga rokas bagāža, kā arī biļetes cenā jau ir iekļauti 30 kilogrami papildus bagāžai, kuriem klāt nāk papildus kilogrami, ja dodies uz ASV vai Kanādu. Ir iespējams bez maksas līdzi vest vienu sporta ekipējumu, rezervēt sev vēlamo sēdvietu un lielākajā daļā galamērķu, kuros darbojas Condor lidsabiedrība, izmantot Business Class atpūtas zāles.

Ja nu tomēr nevēlies visas iespējas, ko var piedāvāt biznesa klase, Condor saviem klientiem piedāvā Premium klasi, kas ir ļoti līdzīga biznesa klasei. Premium klase ceļotājiem piedāvā papildu vietu kājām, iespēju nolaist sēdekli zemāk kā ekonomiskajā klasē, pielāgojamus balstus gan kājām, gan galvai un personīgo deviņu collu monitoru, kurā iekšā ir Premium Entertainment izklaižu sistēma un USB ieeja. Tāpat arī šīs klases pasažieriem tiek piedāvāta plaša ēdienkarte, līdz 10 kilogramiem smaga rokas bagāža, papildus 25 kilogrami pārējai bagāžai, bezmaksas vietas rezervācija un atsevišķa reģistrēšanās lidostā.

Lai uzzinātu vairāk par Condor piedāvājumiem, spied šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47820401sec.