Amerikas lidsabiedrība turpmāk ļaus atcelta reisa gadījumā pašam izkārtot sev alternatīvu lidojumu

Amerikas Savienoto valstu lidsabiedrības Amerikas Airlines pasažieriem atcelta vai aizkavēta lidojuma dēļ turpmāk vairs nebūs jāskaidrojas ar lidostas darbiniekiem un jākavējas rindās, jo lidsabiedrība piedāvās katram pasažierim, kura lidojums ir aizkavēts vai atcelts, pašam tiešsaistē izvēlēties alternatīvas.

Tas ir viens no nepatīkamākajiem brīžiem ceļošanā - saņemt ziņu, ka tavs lidojums nenotiks vai arī kavēsies ievērojamu brīdi. Tomēr pasažieru tiesības aizsargājošie likumi nosaka, ka lidsabiedrības pienākums ir nodrošināt pasažiera nogādāšanu viņa iecerētajā galamērķī šā vai tā - un atcelta lidojuma gadījumā pasažieri parasti vēršas pie savas lidsabiedrības pārstāvjiem, kuri cenšas pasažieri ar citiem lidojumiem nogādāt galamērķī pēc iespējas ērtākā veidā.

Tomēr American Airlines izlēmuši šo sistēmu nedaudz mainīt - un izveidojuši mobilo aplikāciju ("dynamic reaccom" jebšu "dinamiskā pār-reģistrācija"), kas būs pieejama gan mobilajās ierīcēs, gan American Airlines pašreģistrācijas automātos lidostās. Šādā veidā ikviens pasažieris pats varēs izvēlēties no pieejamajām iespējām kā nonākt galamērķī (vietas tiks piedāvātas tās pašas budžeta klases ietvaros). Kas ir gana ievērojami - aplikācija piedāvas arī izvēlēties alternatīvus galamērķus, kas atrodas 100 kilometru rādiusā no iecerētā galamērķa, neierobežojot pasažierus tikai lidojumiem uz to pašu pilsētu un/vai lidostu. Izvēloties jauno alternatīvu, aplikācija pati izveidos jaunu iekāpšanas dokumentu un arī automātiski pārvirzīs bagāžu, ja tāda tikusi nodota un reģistrēta.

Šobrīd šāda iespēja ir pieejama tikai lidojumiem, kurus operē American un lidsabiedrības partneri, tomēr laika gaitā aviokompānija cer, ka sistēma izplatīsies un tā būs pieejama arvien vairāk pasažieriem.

Sistēma ļauj ietaupīt laiku gaidot uz klientu servisa palīdzību, kā arī pašam fiziski redzēt pieejamās alternatīvas un lēmumu pieņemt pašam, neierobežotā laika periodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36063695sec.