Lidsabiedrība «Turkish Airlines» izsēdina pasažieri ar riekstu alerģiju

Tūrists Džošs Silvers (Josh Silver, FB.com/joshsilver1) no Lielbritānijas ir sūdzējies medijiem, ka lidsabiedrība «Turkish Airlines» ir diskriminējusi viņu kā pasažieri. Džošs Antālijas lidostā ar policijas palīdzību ir ticis izsēdināts no lidmašīnas par to, ka atzinies savā alerģijā pret riekstiem.

Viņš ar savu draudzeni bija aizlidojis atpūtas ceļojumā uz Turciju, bet atpakaļceļā - īsi pirms izlidošanas - Džošs lidmašīnas personālam ieminējās, ka viņam ir alerģija pret riekstiem, tāpēc viņš atteiksies no ēdiena un dzēriena lidojuma laikā. 

Taču īsi pirms izlidošanas viņš tika informēts, ka ir jāpamet lidmašīna. Viņš to nevēlējās, jo uzskatīja, ka viņa alerģija nav tik smagā formā, lai viņš citiem pasažieriem sagādātu neērtības. Tomēr pavēle pamest lidmašīnu bija strikta un ar policijas starpniecību Džošs tika izraidīts no lidmašīnas.

Brits skaidroja, ka tad, ja viņš apēd riekdtus, viņam ir tikai vemšana, bet - tā kā viņš ir atsacījies no ēdināšanas, tad nevienam nevajadzētu būt nekādu problēmu. Tomēr brits tika izsēdināts un viņam netika piedāvāta brīvbiļete citam lidojumam. Nelaimīgais pasažieris par 620,- eiro iegādājās jaunu biļeti citā lidsabiedrībā lidsabiedrības un tādā veidā nokļuva mājās - Londonas Getvikas lidostā. 

Lidsabiedrības «Turkish Airlines» pārstāvji medijiem ir skaidrojuši, ka tā rīkojušies, jo nav paspējuši sagatavot atbilstošu servisu pasažierim ar riekstu alerģiju. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17080688sec.