airBaltic piedalās vērienīgā «Airbus A220» turnejā pa Klusā okeāna reģionu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic piedalās ražotāja Airbus vērienīgajā turnejā pa Klusā okeāna reģionu, kurā tiek izrādīta A220-300 lidmašīna. Kopumā airBaltic A220-300 lidmašīna paviesosies deviņos galamērķos septiņās valstīs, tostarp atpakaļceļā uz Eiropu paredzot trīs pieturvietas Āzijā.

Pirmā tūres pieturvieta bija Klusā okeāna salu valsts Vanuatu. Lidmašīna pēc tam apmeklēs Austrāliju (Sidneju un Brisbenu), Jaunzēlandi (Oklendu), Jaunkaledoniju (Numeu) un Papua Jaungvineju (Portmorsbiju). Atpakaļceļā uz Eiropu lidmašīna piestās Kambodžā (Pnompeņā) un Indijā (Bengalūrā un Deli).

Līdz šim airBaltic ar Airbus A220-300 lidmašīnām ir pārvadājusi vairāk nekā 4 000 000 pasažieru. Šobrīd katrs otrais airBaltic pasažieris lido ar Airbus A220-300. Kopumā airBaltic ar Airbus A220-300 lidmašīnām veikusi vairāk nekā 40 000 lidojumu un nolidojusi vairāk nekā 100 000 stundu.

Airbus A220-300 darbības rādītāji pārsnieguši lidsabiedrības cerības, spējot uzrādīt labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem. Jaunā lidmašīna nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem.

Airbus A220-300 ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Turklāt šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo Airbus A220-300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic mērķis ir vienkāršot floti un izmantot papildu efektivitāti, ko sniedz Airbus A220-300 lidmašīnas, kas līdz 2022. gada beigām kļūs par vienīgajiem reaktīvajiem lidaparātiem airBaltic flotē.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95749712sec.