airBaltic uzsāks lidojumus jaunā maršrutā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada 1. aprīlī uzsāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā starp Rīgu un Jekaterinburgu. Šis jaunais savienojums piedāvās ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Baltijas un Krievijas uz galamērķiem airBaltic maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) uzsver: "Mēs esam priecīgi pievienot Jekaterinburgu kā mūsu 14. jauno galamērķi 2020. gada vasaras maršrutu kartei. Ik gadu vairāk nekā puse airBaltic pasažieru no Krievijas izvēlas Rīgu kā ērtu tranzīta punktu, lai ceļotu uz vairāk nekā 70 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Uzsākot lidojumus no Rīgas uz Jekaterinburgu, mēs piedāvājam vēl vienu papildu savienojumu starp Eiropu un Krieviju."

Jekaterinburga būs sestais airBaltic galamērķis Krievijā, papildus ērtiem savienojumiem starp Rīgu un Maskavu, Sanktpēterburgu, Kaļiņingradu, Sočiem un Kazaņu. Pārvadāto pasažieru skaits maršrutos starp Rīgu un Krievijas pilsētām aug katru gadu, un 2019. gadā airBaltic pārvadāja par 16% vairāk pasažieru nekā gadu iepriekš.

airBaltic no Rīgas uz Jekaterinburgu lidojumus veiks divas reizes nedēļā ar Airbus A220-300 lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni trīs stundas un piecas minūtes.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic turpina paplašināšanos Baltijas valstīs un 2020. gada vasaras sezonas maršrutu karti papildinās ar 14 jauniem maršrutiem, tostarp ar četriem jauniem tiešajiem lidojumiem no Tallinas un pieciem jauniem galamērķiem no Viļņas. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem jau ir pieejamas lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67523909sec.