airBaltic veiks jaunu speciālo lidojumu no Oslo

Pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada 22. aprīlī izpildīs speciālo reisu no Rīgas uz Oslo, kā arī atpakaļ. Ar katru no šiem reisiem vienā virzienā būs iespējams atceļot līdz 140 pasažieriem.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. airBaltic lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ja vēlaties ceļot no Rīgas, jums jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar airBaltic, konsultējaties ar atbildīgajām iestādēm par jūsu tiesībām ceļot.

airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

7. aprīlī Latvijas valdība pieņēma lēmumu pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi airBaltic iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 2020. gada 12. maijam ir apturēti, ieskaitot lidojumus no Igaunijas un Lietuvas.

Ar pasažieriem, kuru biļešu rezervācijas ietekmēs šīs izmaiņas, lidsabiedrība sazināsies personīgi, nosūtot e-pastu un piedāvājot ceļošanas alternatīvas. airBaltic klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ mēs iesakām sazināties ar airBaltic tikai tad, ja jūsu lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama mūsu uzmanība, sasniegt airBaltic vispirms. Aktuālā ceļojumu informācija ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.

Šobrīd airBaltic turpina piedāvāt tās klientiem čarterlidojumus un kravu lidojumus, kurus iespējams pieteikt uzņēmuma mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73712683sec.