«Wizz Air» paziņo par jaunas bāzes atklāšanu

Eiropas visstraujāk augošā un zaļākā* lidsabiedrība Wizz Air 2020. gada 10. septembrī informēja par 36. bāzi, kas atradīsies Katānijā.

2020. gada oktobrī lidsabiedrība izvietos Katānijas lidostā 2 Airbus lidmašīnas A321. Līdz ar jaunās bāzes izveidi un papildinot līdzšinējos 15 maršrutus, Wizz Air paziņoja par 5 jauniem maršrutiem no Katānijas uz Romu Fjumičīno, Boloņu, Venēciju, Memmingeni (Minhenes Rietumu lidostu) un Londonu Lūtonu, kā arī jaunu maršrutu no Milānas Malpensas lidostas uz Bari, sākot no 2020. gada oktobra.

Wizz Air sāka lidojumus uz Katāniju 2009. gadā un kopš tā laika ir pārvadājusi uz šo Sicīlijas pilsētu un no tās vairāk nekā 1,5 miljonus pasažieru. Wizz Air cenšas turpināt tīkla paplašināšanu un padarīt ceļošanu par pieņemamu cenu pieejamu arvien lielākam daudzumam ļaužu. Izmantojot iepriekšējos 16 gados gūto pieredzi lētu augstas kvalitātes pakalpojumu nodrošināšanā, Wizz Air jaunākās 36. bāzes izveide Katānijā veicinās tautsaimniecības izaugsmi reģionā un radīs darbvietas saistītajās nozarēs***. Divas Airbus lidmašīnas A321 veiks lidojumus 5 jaunos maršrutos, un kopumā 2020. gadā no Katānijas tiks veikti lidojumi uz 20 galamērķiem.

Wizz Air piedāvājuma no Katānijas tālāka paplašināšana un bāzes izveide apstiprina lidsabiedrības ilgtermiņa centienus nodrošināt Itālijas ceļotājiem vienmēr izdevīgas ceļošanas iespējas. Šodienas paziņojums atbalstīs vietējo tūrismu Katānijā, dos iespēju studentiem atgriezties augstskolās, ļaus ģimenēm vairāk laika pavadīt kopā un nostiprinās lietišķos sakarus gan Itālijā, gan ārpus tās.

Drīz pēc bāzes izveides Milānas Malpensas lidostā un vairāku iekšzemes maršrutu pievienošanas Itālijas tīklam Wizz Air šodien paziņoja par jaunu maršrutu, kas savieno Milānu ar Bari. Reisu biežums Milānas Malpensas–Katānijas maršrutā tiks palielināts no divām līdz trim reizēm dienā.

Wizz Air ir lidsabiedrība ar ieguldījumu kategorijas kredītnovērtējumu un avioparku, kura vidējais vecums ir 5,4 gadi un kurā ietilpst visefektīvākās un ilgtspējīgākās pašlaik pieejamās Airbus A320 un Airbus A320neo saimes vienejas lidmašīnas. Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. finanšu gadā bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru). Wizz Air nav atteikusies ne no vienas pilnīgi jaunās lidmašīnas no vairāk nekā 260 vismodernāko Airbus A320neo saimes lidmašīnu pasūtījumu saraksta, un tas ļaus lidsabiedrībai stabili turpināt darbību ilgtermiņā un līdz 2030. gadam samazināt ietekmi uz vidi par 30 %, rēķinot uz katru pasažieri.

Wizz Air bija viena no pirmajām lidsabiedrībām, kas ieviesa vairākus pastiprinātus higiēnas pasākumus, lai nodrošinātu klientu un apkalpju veselības aizsardzību un drošību. Jaunā kārtība paredz, ka visa lidojuma laikā gan stjuartiem, gan pasažieriem ir jāvalkā sejas maska, un stjuartiem ir jāvalkā arī cimdi. Wizz Air lidmašīnas regulāri tiek pakļautas nozarē labākajam miglošanas procesam ar pretvīrusu šķīdumu, un, ievērojot WIZZ stingro ikdienas tīrīšanas grafiku, visas lidsabiedrības lidmašīnas tiek papildus dezinficētas pa nakti ar tādu pašu pretvīrusu šķīdumu. Pirkumus salonā tiek ieteikts veikt ar bezkontakta maksājumu. Pasažieri tiek aicināti ievērot vietējo veselības aizsardzības iestāžu noteiktos fiziskās distancēšanās pasākumus un mudināti tiešsaistē veikt visus pirkumus pirms lidojuma (piemēram, reģistrējamā bagāža, WIZZ Priority, paātrinātā drošības pārbaude), lai līdz minimumam samazinātu visu varbūtējo fizisko saskari lidostā. Lai iegūtu plašāku informāciju, noklikšķiniet šeit un noskatieties Wizz Air veselības aizsardzības un drošības videofilmu.

Pievienojot biļešu pirkumam WIZZ Flex, pasažieri var būt droši, ka tad, ja apstākļi mainās vai viņi tikai vēlas ceļot citā datumā vai uz citu galamērķi, viņi var pārreģistrēties uz jebkuru WIZZ lidojumu pēc savas izvēles. Šāda papildu aizsardzības līmeņa nodrošināšana pasažieru rezervējumiem nozīmē sirdsmieru šajos nenoteiktajos laikos.

Uzstājoties preses konferencē Katānijā, Wizz Air komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: "Ar prieku informēju par mūsu 36. bāzi Katānijas Fontanarosas lidostā. Tas ļauj uzsākt lidojumus piecos jaunos maršrutos, un līdz ar to maršrutu kopskaits no Katānijas sasniegs 20. Tieši nedēļu pēc tam, kad paziņojām par pirmajiem Itālijas iekšzemes maršrutiem no Milānas Malpensas lidostas uz Katāniju un Palermo, mēs ar saviļņojumu svinam bāzes izveidi Katānijā ar 2 Airbus lidmašīnām A321, šajā kritiskajā laikā nodrošinot ultralētus lidojumus iekšzemes maršrutos un uz Eiropas pilsētām, kā arī atbalstot vietējo ekonomiku un radot jaunas darbvietas. Ar mūsu pastiprinātajiem higiēnas aizsargpasākumiem salonā mēs aicinām pasažierus lidot ar Eiropas viszaļākā avioparka lidmašīnām, izmantojot WIZZ izcilo apkalpošanu salonā."

* Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. finanšu gadā bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru).

** Cena vienā virzienā, ieskaitot administrēšanas maksu. Ir iekļauta viena rokas bagāžas soma (maks. 40 × 30 × 20 cm). Par ratiņsomu un katru reģistrējamās bagāžas vienību tiek piemērota papildu maksa. Cena attiecas tikai uz biļetēm, kas iegādātas vietnē wizzair.com un WIZZ mobilajā lietotnē. Biļešu skaits par norādītajām cenām ir ierobežots.

*** Starptautiskā lidostu padome iesaka izveidot uz vietas 750 darbvietu uz katru miljonu gadā pārvadāto pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.184834sec.