«airBaltic» atzīmē 25. gadadienu ar trīs pamatvērtībām

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gada oktobrī atzīmē 25. gadadienu. Ņemot vērā gadu laikā gūto pieredzi un pašreizējo situāciju, airBaltic godina šo atskaites punktu, ieviešot pārskatītu uzņēmuma vīziju, misiju un pamatvērtības, kas noteiktas, aptaujājot klientus, darbiniekus, viedokļu līderus un partnerus.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Pat šādos laikos ir svarīgi atskatīties uz mūsu pēdējos gados paveikto darbu un izvērtēt attīstību. Tādēļ tagad ieviešam pārskatītu misiju, vērtības un vīziju, kas apliecina mūsu spēcīgo apņemšanos nākotnei. Mēs pateicamies mūsu kolēģiem, pasažieriem un partneriem, kuri bijuši kopā ar mums šajā ceļojumā 25 gadus."

"Mēs šeit esam uz palikšanu, lai īstenotu mūsu misiju – nodrošināt būtisku savienojamību starp Baltijas valstīm un pasauli ar ievērojamu ekonomisko ieguldījumu. Turklāt mūsu pārskatītā vīzija paredz, ka airBaltic kļūs par ilgtspējīgu lidsabiedrību ES aviācijas tirgū, vienlaikus turpinot nepārtrauktu izaugsmes ceļu un nodrošinot uzlabotu pasažieru pieredzi ar inovatīviem risinājumiem, kā arī veicinot Baltijas valstu attīstību kā Eiropas biznesa un ceļošanas centram," piebilst Martins Gauss.

airBaltic pārskatītās trīs pamatvērtības ir:

Mēs nodrošinām (We deliver) – esam stingri apņēmušies sniegt augstākā līmeņa kvalitāti visā mūsu darbībā. Mēs nodrošinām, ka ceļošana mūsu klientiem ir droša, punktuāla un ērta. Mēs esam uzticams partneris ikvienam, ar ko sadarbojamies. Savienojot cilvēkus un vietas, mēs sniedzam labumu visai sabiedrībai.

Mēs rūpējamies (We care) – mēs mīlam to, ko darām, un mūsu kaislība pret aviāciju iedvesmo citus. Ar pasažieriem veidojam ilgstošas attiecības, apzinoties viņu vajadzības un piedāvājot labāko iespējamo servisu. Ilgtspēja ir mūsu darbības pamatā – kā mēs īstenojam biznesu, kā mijiedarbojamies ar cilvēkiem, kā rūpējamies par vidi, ieviešot videi labvēlīgu praksi it visur, kur to spējam.

Mēs augam (We grow) – izaicinājumus uztveram kā iespēju attīstīties. Ieviešam inovatīvus jaunumus, pilnveidojamies un virzāmies uz priekšu, lai būtu nozares attīstības priekšgalā. Mēs esam komanda, kuru veido savā jomā labākie profesionāļi, kuri nepārtraukti strādā, lai būtu uzdevumu augstumos. Mēs ticam līdzsvaram starp ātru un gudru domāšanu – īsti līderi ir elastīgi vizionāri, kuri pieņem skaidrus lēmumus, lai pielāgotos pārmaiņām un radītu labāku nākotni.
Oktobris ir Latvijas lidsabiedrības airBaltic gadadienas mēnesis, jo 1995. gada 1. oktobrī airBaltic uzsāka komerciālos lidojumus, un pirmais reiss bija no Rīgas uz Stokholmu ar lidmašīnu SAAB 340.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18204093sec.