«airBaltic» priecē ceļotājus, pagarinot dāvanu karšu derīguma termiņu

Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” augusta sākumā paziņoja, ka pēc pasažieru lūguma tā pagarinās derīguma termiņu dāvanu kartēm, kas izsniegtas kā atmaksa par atceltajiem lidojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ. Tagad šīs dāvanu kartes būs iespējams izmantot lidojumiem līdz 2022. gada 31. decembrim.

Pasažieriem, kuri vēlas pagarināt savu dāvanu karšu derīguma termiņu, jāsazinās ar “airBaltic” zvanu centru. Derīguma termiņu iespējams pagarināt tikai tām dāvanu kartēm, kas izsniegtas kā atmaksa par atceltajiem lidojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ un kas joprojām ir derīgas, vēsta lidsabiedrības Korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Prieku par šādu Latvijas nacionālās lidsabiedrības lēmumu Travelnews.lv pauž Sanktpēterburgas iedzīvotāja Anastasija Kļimenko – viņai “airBaltic” dāvanu kartes jau iekrājušās, jo pandēmijas dēļ nācās atcelt ļoti daudzus Latvijas apciemojumu plānus.

“Jau bažījos, ka dāvanu kartes aizies nebūtībā, jo šobrīd ceļošana ir krietni apgrūtināta – esmu vakcinējusies, bet ar “Sputņik”, kas Eiropā vēl joprojām nav atzīts. Tādēļ jau grasījos “airBaltic” rakstīt lūgumu, lai pagarina “vaučeru” derīguma termiņus. Bet tik ļoti gribas apciemot Rīgu,” atzina Anastasija Kļimenko.

Tiesa gan, vēl būs jādomā, kā atrisināt vaučera derīguma termiņa jautājumu, ņemot vērā, ka zvanu centru sazvanīt nav vienkārši, un, zvanot no Krievijas, telefona rēķins varētu būt teju vai kosmisks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29271007sec.