«airBaltic» nominēta IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvai

Starptautiskā Gaisa satiksmes asociācija (IATA) paziņojusi, ka Latvijas lidsabiedrība airBaltic kopā ar Air Canada un All Nippon Airways nominēta Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvai (Diversity & Inclusion Team Award), kuras ceremonija norisinājās ikgadējās IATA kopsapulces laikā Bostonā, ASV.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pēdējos gados mēs esam turpinājuši mūsu darbu, lai uzņēmumā sasniegtu dzimumu līdztiesību un popularizētu labi apmaksātas profesijas sieviešu vidū. Tas ir pagodinājums saņemt atzinību par mūsu centieniem globālā mērogā.”

Kopš 2013. gada airBaltic darbinieku vidū visā uzņēmumā saglabājusi pilnīgu dzimumu līdzvērtību. Šobrīd vairāk nekā 40% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes. Lidsabiedrība arī saglabājusi 50% dzimumu proporciju starp visiem vadītājiem.

IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balva ir radīta, lai godinātu lidsabiedrības, kas savā daudzveidībā piedzīvojušas nozīmīgas izmaiņas, pateicoties darbam, kas paveikts attiecībā uz daudzveidību un iekļaušanu. IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvu saņēma All Nippon Airways.
IATA Daudzveidības un iekļaujošu balvu mērķis ir novērtēt lielisko darbu, kas tiek darīts, lai attīstītu nozari nākotnē. 2019. gadā ieviestās balvas tiek piešķirtas trīs kategorijās un tās izvērtē neatkarīga žūrija. Kopumā IATA saņēmusi 68 pieteikumus.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64630079sec.