«airBaltic» ievieš «Klix» maksājumu pakalpojumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka no 2021. gada decembra pasažieriem ar banku kontiem lielākajās Baltijas valstu bankās ieviesusi jaunu ērtu un drošu tiešsaistes maksājumu iespēju Klix, ko nodrošina banka Citadele.

airBaltic viceprezidente e-komercijas jautājumos Jolanta Rema norāda: “Mūsu uzņēmums ir apņēmies piedāvāt pasažieriem augstas kvalitātes pakalpojumus, kas arī nozīmē sniegt vienkāršas un ērtas maksājumu iespējas, kad tiek iegādātas biļetes mājaslapā airBaltic.com. Tāpat kā mūsu uzņēmums, Citadele ir inovatīva banka, tāpēc esam priecīgi paplašināt mūsu sadarbību ar to un piedāvāt mūsu pasažieriem jaunas maksājumu veikšanas iespējas.”

Bankas Citadele valdes loceklis Latvijā Vladislavs Mironovs: “Mēs esam lepni sadarboties ar vadošajiem uzņēmumiem reģionā, sniedzot klientiem bezrūpīgas maksājumu iespējas ar Klix. airBaltic un Citadele ir vienota apņemšanās nodrošināt pirmšķirīgu klientu apkalpošanu un klientiem draudzīgus digitālus risinājumus. Pateicoties Klix, lidsabiedrības klientiem būs pieejams ātrs un drošs maksājumu process. Un pirmo reizi Latvijā airBaltic klienti spēs izmantot iespēju Lido tagad un Maksā vēlāk.”

Klientiem Latvijā tagad būs iespēja iegādāties biļetes un samaksāt par tām bez cenas pieauguma viena, trīs vai sešu mēnešu laikā (atkarībā no biļetes cenas). Inovatīvo pakalpojumu Klix Pay Later finansē Citadele, Bigbank vai VIZIA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17157912sec.