Aviokompānija «Norwegian» uzsāks regulārus lidojumus no Rīgas uz Tronheimu Norvēģijā

No trešdienas, 1. jūnija, aviokompānija “Norwegian” uzsāks regulārus lidojumus līdz trīs reizēm nedēļā maršrutā Rīga – Tronheima. Lidojumi tiek plānoti visas vasaras sezonas garumā, nodrošinot Baltijas pasažieriem regulāru savienojumu no Rīgas uz trešo lielāko Norvēģijas pilsētu un interesantu tūrisma galamērķi.

Aviokompānija “Norwegian” strādā lidostā “Rīga” kopš 2005. gada nogales un pašlaik no Rīgas piedāvā lidojumus uz Oslo piecas līdz deviņas reizes nedēļā, uz Stokholmu trīs līdz sešas reizes nedēļā un uz Kopenhāgenu divas līdz četras reizes nedēļā.

“Pievienojot šiem trim esošajiem galamērķiem Tronheimu, aviokompānija Rīgā atgriežas  pie tā galamērķu skaita un lidojumu biežuma, kāds tas bija pirms pandēmijas 2019. gadā. Pasažieriem būs pieejami četri lidojumu maršruti, kas Baltiju savieno ar svarīgiem tūrisma un darījumu braucienu virzieniem Skandināvijā,” uzsver lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Kopumā šajos gados lidsabiedrība no un uz Rīgu ir pārvadājusi 2,2 miljonus pasažieru, veicot vairāk kā 16 tūkstošus regulāro reisu. Pērn “Norwegian” apkalpoto pasažieru skaits Rīgā sasniedza 48,6 tūkstošus pasažieru.

Tronheima aviokompānijas regulāro lidojumu sarakstā atgriežas pēc pandēmijas izraisītās lidojumu pārtraukšanas un atsevišķiem izpildītiem lidojumiem gadu mijā.

Divus lidojumus nedēļā no Rīgas uz Tronheimu veic arī nacionālā lidsabiedrība “airBaltic”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43241286sec.