Ar Kaleva Travel varēs iegādāties aviobiļetes ar pēcapmaksu

Kaleva Travel grupa un Kaleva Travel Latvija kā Lufthansa City Centre pārstāvis ir vienojušies ar Air Plus International par pakalpojumu izplatīšanas tiesībām korporatīvajiem klientiem. Šī vienošanās dos iespēju juridiskajiem klientiem Latvijā izmantot visplašākos aviobiļešu rezervēšanas pakalpojumus ar būtisku 30 dienu pēcapmaksu, tādējādi atvieglojot naudas plūsmu.

Air Plus ir starptautisks biznesa ceļojumu risinājumu sniedzējs, kas sniedz pakalpojumus jau vairāk kā 33 tūkstošiem uzņēmumu pasaulē - nodrošina darījumu braucienu maksājumu risinājumu, kā arī veic uzskaites un analīzes funkcijas.

„Air Plus piedāvāto pakalpojumu varētu nosaukt par sava veida „virtuālo kredītkarti”. Tā dod tiesības uz 30 dienu pēcapmaksu par aviobiļetēm un citiem tūrisma pakalpojumiem. Pievienošanas AirPlus klientu lokam ir bezmaksas - faktiski tiek kreditēts uzņēmums, kas ir būtisks atvieglojums naudas plūsmai”, stāsta Kaleva Travel direktore Irēna Riekstiņa.

Air Plus uzņēmuma konts ir neitrāls un nav piesaistīts nevienai konkrētai organizācijai vai ceļojumu aģentūru ķēdei. To var izmantot visā pasaulē un visās uzņēmējdarbības jomās. Latvijā uzņēmumi varēs izmantot Air Plus pakalpojumus, atverot klientu kontu Kaleva Travel birojā. AirPlus apstrādā uzņēmuma iekšējo informāciju saskaņā ar atbilstošo ES datu aizsardzības likumdošanu.

I.Riekstiņa stāsta, ka pievienojoties Air plus programmai, Latvijā pagaidām varēs iegādāties avio biļetes, bet perspektīvā vēlāk arī citus tūrisma produktus. Pasaulē šo pakalpojumu plaši izmanto iestādes un uzņēmumi, jo tas ir labi pārskatāms no grāmatvedības viedokļa un būtiski atvieglo naudas plūsmu.

Kā strādā virtuālā kredītkarte:

Klients veicot pirkumu ievada savus klienta datus un saņem detalizētu atskaiti par pirkumu. Vairāk kā 300 aviolīnijas visā pasaulē un daudzi citi pakalpojumu sniedzēji (iekļaujot starptautiskās tūrisma aģentūras un auto īres uzņēmumus) akceptē Air Plus uzņēmuma kontu kā apmaksas veidu. Lietojot Air Plus, spēkā paliek korporatīvo programmu piedāvātās priekšrocības, pateicoties automatizētiem procesiem, kurus izmanto tādas aviolīnijas kā Lufthansa, United Airlines, SWISS, Austrian Airlines un daudzi citi pakalpojumu sniedzēji. Vairāk par Air Plus: http://www.airplus.com/.

Vairāk par Air Plus programmas darbības principiem būs iespējams uzzināt ikgadējā korporatīvo klientu seminārā, kurā šo pakalpojumu prezentēs Air Plus pārstāve Anna Marija Kirhnere (Anna-Maria Kirchner). Kaleva Travel Klientu seminārs norisināsies 2010. gada 6. decembrī viesnīcā Monika Centrum Hotel, Elizabetes ielā 21. Interesentiem semināru iespējams apmeklēt iepriekš piesakoties ceļojumu aģentūra Kaleva Travel.

Kaleva Travel ir Somijas lielākās darījumu tūrisma grupas Kaleva Travel Oy uzņēmums Latvijā. Kaleva Travel Oy grupai ir vairāk kā 70 gadu pieredze darījumu un atpūtas tūrisma nozarē. Grupai pieder 15 biroji Somijā un seši citās valstīs, arī Lietuvā, Igaunijā, un Rumānijā, apvienojot vairāk kā 500 tūrisma industrijas profesionāļus.

Ceļojumu birojs Kaleva Travel piedāvā kvalitatīvus un ekonomiski izdevīgus ceļojumu pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām. Birojā nodarbināti 23 profesionāļi, un tas apkalpo vairāk kā 150 korporatīvos klientus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16810298sec.