BalticMiles punktus varēs tērēt iegādājoties mūziku

Lojalitātes programmai BalticMiles pievienojas Universal Music, piedāvājot BalticMiles punktus tērēt interneta mūzikas veikalā. Lejupielādei būs pieejamas The Rolling Stones, Lady Gaga, U2, Johnny Cash un citu Universal Music pārstāvēto mākslinieku dziesmas un albumi.

Gabi Kols (Gabi Kool), BalticMiles izpilddirektors: «BalticMiles piedāvā krāt un tērēt punktus daudz un dažādās vietās. Pateicoties tam, ka Universal Music pievienojas BalticMiles programmai, tās dalībniekiem Baltijā un Somijā tagad ir unikāla iespēja izmantot iekrātos punktus, iegādājoties savu iecienītāko mūziku. Lai iegādātos mūziku – nav nepieciešami daudz punktu. Piemēram, paliekot tikai vienu nakti kādā no 500 BalticMiles partneru programmas viesnīcās, par nopelnītajiem punktiem var iegādāties piecas dziesmas.»

Tagad iespēja tērēt BalticMiles punktus iegādājoties mūziku ir pieejama visiem BalticMiles dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas Universal Music interneta mūzikas veikalā http://www.muusika24.ee/sites/airbaltic/. Mūzikas veikals piedāvā ap 30 000 albumu un 400 000 dažādu mūzikas žanru dziesmas. Cena par dziesmas lejupielādi ir sākot no 90 punktiem, par albuma – sākot no 790 punktiem.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā www.balticmiles.com vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


1st-studio.com
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71271896sec.