airBaltic un Tez Tour piedāvā čarterlidojumus uz Ēģipti

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic un starptautiskais tūrisma operators Tez Tour vienojušies par līdzšinējās sadarbības turpinājumu, ziemas sezonā  piedāvājot čarterlidojumus uz Hurgadu un uz Šarmelšeihu (Ēģiptē). Uz šiem galamērķiem no oktobra līdz aprīlim tiks nodrošināti vairāk nekā 80 lidojumi un apkalpoti aptuveni 12 000 pasažieru.

Martins Gauss (Martin Gauss), airBaltic izpilddirektors uzsver: „airBaltic un Tez Tour ir ilglaicīgi partneri, kas ceļotājiem piedāvā čarterlidojumus gan ziemas, gan vasaras sezonā. Mēs esam ļoti gandarīti par iespēju paplašināt mūsu sadarbību”.

Konstantīns Paļgovs, Tez Tour ģenerāldirektors Baltijas valstīs: „llgus gadus sadarbojieties ar aviokompāniju airBaltic, esam pārliecinājušies, ka tā ir uzticams un atbildīgs mūsu kompānijas sadarbības partneris aviopārvadājumu jomā. Tāpēc varam izteikt gandarījumu un apmierinātību par izveidoto ciešo sadarbību. Mūsu klientiem, starp kuriem ir gan daudz darījumu cilvēku, gan ģimeņu ar bērniem – punktualitāte, augsts servisa līmenis, drošības sajūta un komforts lidojumiem uz Ēģipti ir ļoti svarīgs nosacījums ceļojumu izvēlē.”

Lidojumos uz Hurgadu un Šarmelšeihu tiks izmantota lidmašīna Boeing 737-300, un lidojumi notiks katru sestdienu un svētdienu, sākot no oktobra līdz aprīlim.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Tez Tour čarterlidojumu programmu ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tez Tour klientiem ir iespēja apmeklēt Turciju, Grieķiju, Spāniju, Ēģipti, Apvienotos Arābu Emirātus, Taizemi, Kubu, Dominikānu, Maldīvu salas, kā arī slēpošanas kūrortus Austrijā un Andorā.

Plašāka informācija par lidojumiem www.teztour.lv un www.airbaltic.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


AL SVETS
,


Alūksnes TIC
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68175507sec.