Par bagāžas satura zādzībām arestē Alitalia darbiniekus

Itāļu policija arestējusi desmitiem lidsabiedrības Alitalia darbiniekus, kuri pastrādājuši zādzības, no pasažieru bagāžas somām izņemot vērtīgas mantas.

29 aviokompānijas darbinieki apcietināti vairāku reidu laikā visā valstī, bet vēl 57 cilvēki aizturēti nopratināšanai policijas operācijas ietvaros.

Alitalia darbinieku aizturēšana veikta pēc gadu ilgušas novērošanas astoņās lidostās visā Itālijā, taču īpaši koncentrējoties uz notiekošo Romas lidostā pēc tam, kad tika konstatētas zādzības kopumā vairāku desmitu tūkstošu eiro vērtībā.

Policijas pārstāvji pastāstījuši, ka izmeklēšana uzsākta, sadarbojoties ar Alitalia pēc tam, kad lidsabiedrība saņēmusi vairākas sūdzības no vietējo, kā arī starptautisko reisu pasažieriem, kuri savas ceļasomas tā arī nebija sagaidījuši uz slīdošās lentas. Citos gadījumos bagāžas somas bijušas atvērtas, pielietojot spēku, un no tām pazudušas mantas.

Policija ziņo, ka zagļi no ceļasomām pārsvarā izņēmuši alkoholisko dzērienu pudeles, naudu un elektronikas ierīces, kā arī zīmolu apģērba gabalus.

"Šī bija ļoti nozīmīga operācija, kuras rezultātā jau veikti vairāki aresti, kā arī pašlaik tiek nopratināti cilvēki, kas bijuši iesaistīti zādzībās. Viņiem draud sešu gadu ieslodzījums, un viņi noteikti zaudēs darbu. Kopumā konstatētas vairāk nekā 100 zādzības visā valstī," tā atzīst Romas lidostas policijas priekšnieks Antonio Greko.

Viņš paskaidrojis, ka bagāžas zagļu notveršanai tikušas izmantotas lidmašīnu kravas nodalījumos paslēptas novērošanas kameras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53140998sec.