BalticMiles veicina aktīvu dzīvesveidu

BalticMiles, vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā, izsludina oficiālu sadarbības projektu ar Endomondo - „Esi formā ar BalticMiles”. Tā mērķis ir apbalvot programmas dalībniekus, kuri ievēro aktīvu dzīvesveidu un vēlas atbrīvoties no liekajām kalorijām.

Gabi Kols (Gabi Kool), BalticMiles izpilddirektors: „Mēs lepojamies, ka esam pirmā lojalitātes programma pasaulē, kas sākusi sadarbību ar Endomondo. Tā ir pasaulē vadošā sporta kopiena, kas nodrošina bezmaksas GPS izsekošanu reālajā laikā. Kopā esam radījuši unikālu izaicinājumu mūsu programmas dalībniekiem, kas sniedz papildu motivāciju šovasar palikt labā formā un krāt BalticMiles punktus. Šī sadarbība ir vēl viens solis pretim vadošas daudzpartneru lojalitātes programmas izveidei mūsu pamattirgos, balstoties uz populārākajiem zīmoliem un inovācijām. Jau pirmajās divās projekta nedēļās atsaucība ir bijusi milzīga — šim projektam pievienojās 13 000 biedru, kuri sporta nodarbībām veltījuši 4 miljonus minūšu, sadedzinādami 42 miljonus kaloriju. Mēs ceram, ka šī iniciatīva aizsāks līdzīgu projektu virkni tuvākajos mēnešos un kopumā popularizēs veselīgāku dzīvesveidu.”

Desmit veiksmīgie dalībnieki saņems 10 000 BalticMiles punktus, kas nodrošinās vairākus bezmaksas lidojumus ar airBaltic uz 60 galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos.

Šis projekts ir pieejams visiem BalticMiles programmas dalībniekiem, kuri lieto Endomondo treniņu aplikāciju savos viedtālruņos. Reģistrējoties projektam, katrs dalībnieks saņem vienu virtuālu loterijas biļeti par katrām 1000 sadedzinātajām kalorijām. Projekta beigās no visiem dalībniekiem tiks izlozēti desmit laimētāji. Jo vairāk kaloriju tiks sadedzinātas līdz 31. augusta pusnaktij (EET), jo lielākas būs iespējas uzvarēt.

Par BalticMiles. 2009. gadā aizsāktā BalticMiles ir vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 30 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē.

Par Endomondo. Ar 18 miljoniem reģistrētu lietotāju kopš 2008. gada Endomondo ir augsti novērtēta bezmaksas mobilā aplikācija, kas pārvērš viedtālruņus ar GPS par personisko treneri un sociālo motivētāju, padara treniņus interesantākus un palīdz kļūt fiziski aktīviem. Endomondo atšķiras no citām aktivitāšu izsekošanas aplikācijām ar tās īpašo uzsvaru uz sociālu saskarsmi — tā palīdz sazināties ar līdzīgi domājošiem, veicina pieredzes apmaiņu un atbalsta kopēju mērķu sasniegšanu. Lietotāji treniņu laikā var sūtīt motivējošus ziņojumus draugiem, sacensties ar viņiem, izaicināt darbabiedrus un dalīties ar to visu savos Facebook un Twitter kontos vai Endomondo sociālajā tīklā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.BalticMiles.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32746601sec.