Atklāj vietnē Facebook populārākās pasaules lidostas

It visur garas rindas, atcelti avioreisi un pamatīga drūzma – lielākā daļa ceļotāju neslēpj, ka uzturēšanās lidostā bieži vien ir viņu ceļojumu nepatīkamākā daļa. Taču, kā izrādās, tas nav atturējis neskaitāmus sociālā tīkla Facebook lietotājus no simtiem pasaules lidostu atzīmēšanas ar paceltā īkšķa simbolu.

Tūrisma portāls Skift.com apkopojis datus par tām pasaules lidostām, kuras Facebook lietotāji visbiežāk atzīmējuši ar "patīk" un kuru oficiālajām Facebook lapām ir visvairāk sekotāju.

1. Čangi lidosta, Singapūra – 368 389 "patīk"

Interesants fakts: Čangi lidosta ir unikāla ar to, ka ceļotāji šeit no nepārtraukti rosīgās un trokšņainās vides var patverties, apmeklējot lidostas kompleksā ierīkotu dabas taku, kur atrodams pat tauriņu dārzs.

2. Šipholas lidosta, Amsterdama, Nīderlande – 258 830 "patīk"

Interesants fakts: aviācijas entuziastiem ir iespēja apprecēties vienā no Eiropas lielākajām lidostām. Interesentiem "jā" vārdu tiek piedāvās sacīt gan angārā, gan vecā lidmašīnā, lai jau tikko pēc ceremonijas varētu doties ilgi gaidītajā medusmēnesī.

3. Losandželosas Starptautiskā lidosta, ASV – 231 962 "patīk"

Interesants fakts: ceļotājiem, kuri ierodas Losandželosas lidostā, parasti visspilgtāk atmiņā paliek īpatnējā centrālā būve, dēvēta par "Theme Building". Futūristiskās formas celtne, kas vizuāli atgādina lidojošo šķīvīti, tika radīta vērienīga lidostas rekonstrukcijas projekta ietvaros 1961. gadā. Tā mūsdienās atzīta par Losandželosas vēstures un kultūras pieminekli.

4. Frankfurtes lidosta, Vācija – 202 054 "patīk"

Interesants fakts: Frankfurtes lidosta ir Vācijā lielākā individuālā nodarbinātības zona – lidostas kompleksā rosās vairāk nekā 500 uzņēmumu un organizāciju, kuros kopumā nodarbināti 78 000 cilvēku.

5. Dubaijas Starptautiskā lidosta, AAE – 196 792 "patīk"

Interesants fakts: "Dubai Duty Free" beznodokļu tirdzniecības zona ir lielākā pasaules lidostu vidū, turklāt jau 13. gadu pēc kārtas tā atzīta par "labāko beznodokļu iepirkšanās zonu" pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20874882sec.