Aviolaineris veic ārkārtas nosēšanos suņa izkārnījumu dēļ

Aviokompānijas "US Airways" piloti bijuši spiesti veikt ārkārtas nosēšanos pagalam savāda iemesla dēļ – lidmašīnā izcēlās haoss pēc tam, kad kāds suns vairākkārt nokārtojās salona ejās.

"Aptuveni stundu pēc pacelšanās sāka izplatīties briesmīga smaka. Paskatījos ejā, un tur tobrīd nokārtojās suns. Tas bija īsts milzenis, augumā ap metru," telekanālam "CBS" pastāstījis viens no pasažieriem Stīvs Makkols, kurš ceļoja "US Airways" reisā no Losandželosas uz Filadelfiju.

Vairāki pasažieri par notikušo steidza informēt draugus sociālajos tīklos, bet citi pēc lidojuma medijiem atklāja, ka suns lidmašīnā nokārtojies nevis vienreiz, bet gan vismaz trīs reizes. Tā kā stjuartu rīcībā nebija pietiekoši daudz papīra dvieļu un līdzekļu smakas neitralizēšanai, gaisa kuģa salonā gaiss bija kļuvis tik piesmacis, ka daudzi pasažieri sūdzējās par nelabumu, un piloti drīz viena lēma veikt piespiedu nosēšanos.

"Otrreiz, kad suns nokārtojās, viņiem vairs nebija ne papīra dvieļu, ne kā cita. Pilots tobrīd paziņoja: "Lidmašīnas aizmugurē radusies neparedzēta situācija, tādēļ jāveic ārkārtas nosēšanās"," piebildis Makkols.

Galu galā lidmašīna tika novirzīta uz Kanzassitiju Misūri štatā, kur ar radušos ķezu tika galā tīrīšanas brigāde, bet pēc tam reiss turpināja ceļu uz Filadelfiju. Kā norāda "US Airways" pārstāvji, notikušajā iesaistītais dzīvnieks bijis dienesta suns.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63527989sec.