Vai zini, kuras ir labākās lidostas pasaulē?

SPA, iepirkšanās paradīze, satriecošs iekārtojums – daudzas lidostas jau pašas par sevi ir kā ceļojuma galamērķis. Citās savukārt laimes sajūta pārņem tikai pēc lidmašīnas pacelšanās. Portāls Sleeping in Airports novērtējis pasaules lidostas.

Ceļotāji mierīgi pastaigājas, aplūkojot pasaules modes dizaineru veikalu skatlogus. Kofera riteņi klusi slīd pār spoguļgludo marmora grīdu. Lidojumu starplaikā var apskatīt mākslas izstādi vai ļauties atslābinošai masāžai.  Ir lidostas, kurās pasažieriem gribētos uzkavēties ilgāk.

Aptaujā tika vērtēti tādi kritēriji kā tīrība, komforts, pakalpojumi un izklaides iespējas, kā arī reģistrēšanās ātrums. Kā jau bija gaidāms, labāko vidū ir turīgāko valstu lidostas, taču neizpaliek pārsteigumi.

Piecas pasaulē labākās lidostas ir:

1. vieta – Singapūras Čangi starptautiskā lidosta jau 20 gadu ierindojas pasaulē labāko lidostu vidū. Tajā ir ērtas atpūtas zonas, kultūras pasākumu programma, bezmaksas bezvadu internets, kino un pat dārzs, peldbaseins un SPA.

2. vieta – Seulas Inčeon Starptautiskā lidosta Dienvidkorejā. Ērti krēsli, bezmaksas duša, luksus iepirkšanās vieta, kur skatlogi līdzinās mākslas instalācijai. Lidosta īpaši lepojas ar tajā notiekošajiem kultūras pasākumiem: regulāri notiek tautastērpu skates, Korejas kultūras centrā var veidot rotaslietas.

3. vieta Tokijas Haneda starptautiskā lidosta Japānā. Trīs labākās pasaules lidostas atrodas Āzijā. Šī lidosta nelepojas ar plašu izklaides pasākumu programmu, taču tai ir lielisks kulinārijas piedāvājums. Lidostā ir arī divas viesnīcas – viena cilvēkiem, otra – viņu iemīļotajiem mājdzīvniekiem. Arī tiem, kuri nenakšņo viesnīcā, nakts pavadīšana lidostā ir ērta un mierīga.

4.vieta – Taipejas Taojuaņas starptautiskā lidosta Taivānā. Izlidošanas zonas izveidotas atbilstoši dažādiem tematiem, piemēram, Hello Kitty. Ceļotājus sagaida sarkanais paklājs, lidostas bibliotēka, mākslas un muzeju izstādes. Ja kāds vēlas uzkavēties ilgāk, pieejama 15 minūšu bezmaksas duša – mazgāšanās  piederumi nav jāvelk ārā no kofera, par tiem parūpējusies lidosta.

5. vieta Honkongas starptautiskā lidosta Honkongā. Tur ir tik tīrs, ka ēst var no grīdas, kā apgalvo ceļotāji. Līdzās augstākās klases iepirkšanās, ēdināšanas un atpūtas piedāvājumam lidostas viesiem pieejams milzīgs kinoteātris, kurā visu dienu rāda vietējās un ārvalstu filmas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.448915sec.