airBaltic lidos no Rīgas uz Rimini

Latvijas aviokompānija airBaltic pēc Tez Tour pasūtījuma 2016.gada 5. jūnijā sāks vasaras čartera lidojumus no Rīgas uz Rimini.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs esam priecīgi veikt lidojumus uz Rimini, Itālijā mūsu lieliskajam sadarbības partnerim Tez Tour, lai veicinātu vasaras ceļojumu pieprasījumu. Jaunais maršruts no Rīgas uz Rimini sniegs izcilas iespējas apmeklēt vienu no populārākajiem jūras piekrastes kūrortiem Itālijā."

Tez Tour ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs skaidro: "Mēs priecājamies, ka sadarbībā ar airBaltic atklāsim jau 21.kopīgo maršrutu uz Rimini (Itālijā). Rezultāti ceļojuma izstādēs liecina, ka tirgū ir pozitīva reakcija uz šo jauno galamērķi – no klientu puses bija vērojama liela interese par šo reģionu un iespēju iepazīt vienu no Itālijas skaistākajām pilsētām. Pēdējo 2 mēnešu laikā Rimini ir iekļuvis mūsu pārdotāko galamērķu TOP 3. Šodien mūsu klienti, izvēloties kūrortus, par prioritātēm izvirza drošību, kvalitatīvu servisu un plašās iespējas pludmales atpūtu apvienot ar ekskursijām."

airBaltic lidojumus tūroperatoram Tez Tour veiks no Rīgas uz Rimini vienreiz nedēļā ar  Boeing 737-500 lidmašīnu. Lidojums ilgs aptuveni 2 stundas un 40 minūtes. Pasažieriem šo čarterlidojumu Ekonomiskajā klasē uz klāja tiks piedāvāta ēdināšana. Premium klases pasažieri varēs izbaudīt personalizētas, iepriekš pasūtītas maltītes un sēdvietas klāja priekšdaļā, kā arī izmantot iespēju reģistrēties lidojumam pie atsevišķas kases. Rīga – Rimini maršrutā arī tiks  nodrošināts pilns Biznesa klases pakalpojumu klāsts, kas ietver papildu ērtības un priekšrocības, tostarp Biznesa klases atpūtas telpu. Pilns grafiks un brīvdienu galamērķu piedāvājumi ir pieejami Tez Tour mājas lapā. 

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05773497sec.