Izveidots pasaulē drošāko lidsabiedrību saraksts

Kaut gan sākumā tā neliekas, lidošana ir viens no drošākajiem ceļošanas un pārvietošanās veidiem. Austrāliešu mājaslapa AirlineRatings.com ir noskaidrojusi, ka 2015. gadā pasaules lidsabiedrības ir veikušas 34 miljonus lidojumu, kuros pārvadāti vairāk kā trīs miljardus cilvēku. Kā arī šī pati vietne ir izveidojusi sarakstu ar 18 drošākajām lidsabiedrībām pasaulē.

Lai izveidotu savu sarakstu AirlineRatings.com izvērtēja 407 lidsabiedrību atbilstību starptautiskajām regulām, nelaimes gadījumus pēdējo 10 gadu laikā, rezultātus Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) veiktajā drošības auditā un atbilstību Starptautiskās civilās aviācijas organizācijas (ICAO) atbilstību astoņu punktu drošības parametriem. Visas lidsabiedrības, kas atrodas šajā 20 lidsabiedrību sarakstā atbilst visiem kritērijiem. 

Air New Zealand

Kompānija Air New Zealand ir veiksmīgi atkopusies pēc finansiālā satricinājuma, ko tā piedzīvoja 2000. gadu sākumā. Šīs atkopšanās kulminācija tika sasniegta tad, kad vietne AirlineRatings.com nosauca lidsabiedrību par labāko pasaulē jau trešo gadu pēc kārtas. Pēdējo desmitgažu laikā, kompānija Air New Zealand nav piedzīvojusi lielus nelaimes gadījumus.

Singapore Airlines

Visbiežāk kompānija Singapore Airlines ir uzslavēta par izcilu apkalpošanu un efektīvu darbību. Uzņēmums Skytrax, kas nodarbojas ar lidsabiedrību reitingu veidošanu, Singapore Airlines nosauca par otru labāko lidsabiedrību kompāniju pasaulē. Kā arī šī kompānija nav piedzīvojusi nevienu nelaimes gadījumu kopš 2000. gada.

Finnair

Somijas nacionālā lidsabiedrība Finnair, iespējams, nesaņem tik daudz uzmanības, kā tās kaimiņi, taču tas nenozīmē, kā tā nav uzmanības vērta. Šai lidsabiedrībai ir vieni no augstākajiem drošības rādītājiem, un tā nav piedzīvojusi nopietnus nelaimes gadījumus kopš 1960. gada.

Cathay Pacific

Vietne AirlineRatings.com Cathay Pacific lidsabiedrību ir nodēvējusi par vienu no labākajām kompānijām, kas veic tālos lidojumus. Šajā lidsabiedrībā ir ne tikai ļoti laba apkalpošana, bet arī augsti drošības rādītāji. Ja neskaita teroristu uzbrukumus, kompānijai nav bijuši nelaimes gadījumi kopš 1960. gada.

Emirates
Kopš darba uzsākšanas 1985. gadā Emirates kompānija ir kļuvusi par vienu no lielākajiem spēlētājiem industrijā, kā arī saglabājusi teju perfektu nelaimes gadījumu statistiku, nepiedzīvojot nevienu nāves gadījumu.

Etihad

Līdzīgi, kā Emirates, arī kompānija Etihad, kas atrodas Abu Dabi, ir saglabājusi nevainojamus drošības rādītājus. Pārsteidzoši ir arī tas, cik ātri 13 gadus vecā kompānija ir ieguvusi izcilu reputāciju.

Ewa Air

Kompānija Ewa Air, kas atrodas Taizemē nesen tika atzīta par labāko tālo lidojumu kompāniju Āzijā. Kā arī nelaimes gadījumus šī lidsabiedrība nav piedzīvojusi kopš tās dibināšanas 1988. gadā.

Lufthansa

Vācijas lidsabiedrība Lufthansa ir kā Eiropas aviācijas iznīcinošais spēks. Tā darbojas kopš 1955. gada, nesen tika nosaukta par Eiropas labāko tālo distanču lidsabiedrību un nav piedzīvojusi nāves gadījumus kopš 1993. gada.

All Nippon Airways

Dibināta 1954. gadā, kompānija All Nippon Airways ir atpazīstama ar savu nemainīgi izcilo apkalpošanu. Pagājušajā gadā Skytrax savā labāko lidsabiedrību topā šo kompāniju ierindoja sestajā vietā. Lidsabiedrībai nav bijis neviena nāves gadījuma jau 45 gadus.

Virgin Australia

Kompānija Virgin Australia ir austrāliešu versija par Ričarda Brensona Virgin aviācijas impēriju un tika dibināta 1999. gadā kā zemo cenu kompānija ar nosaukumu Virgin Blue. 2011. gadā kompānija pārslēdzās uz pilna servisa biznesa modeli un pārsauca kompāniju par Virgin Australia. Savas pastāvēšanas laikā kompānijai nav bijis neviena nāves gadījuma.

American Airlines

Nesen apvienojoties ar US Airways, kompānija American Airlines tagad sastāv no vairāk kā 900 lidmašīnām. Neskaitot teroristu uzbrukumus, lidsabiedrība nav piedzīvojusi nevienu nāves gadījumu kopš 2001. gada.

Havaiian Airlines

Dibināta 1929. gadā, kompānija Hawaiian Airlines ir viena no labākajām lidsabiedrībām ASV. Šobrīd lidsabiedrības rīcībā ir vairāk kā 50 lidmašīnu, un tā nekad nav piedzīvojusi kādu nāves gadījumu.

Japan Airlines

Dibinātā 1951. gadā, Japan Airlines ir bijusi Japānas nacionāla lidsabiedrība vairāk kā 60 gadus un nav piedzīvojusi nevienu nāves gadījumu jau 30 gadus.

KLM

KLM kompānija ir dibināta 1920. gadā un ir viens no uzticamākajiem zīmoliem aviācijā. Kaut gan 2004. gadā KLM apvienojās ar Air France, abas kompānijas tik un tā veic pārvadājumus katra zem sava nosaukuma. KLM nav bijuši nelaimes gadījumi jau 40 gadus.

Scandinavian Airlines

Kompānija Scandinavian Airlines ir dibināta 1946. gadā un šobrīd darbojas kā nacionālā lidsabiedrība Dānijai, Norvēģijai un Zviedrijai. Kompānija savu pēdējo nāves gadījumu piedzīvoja 2001. gadā.

Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines tika nodibināta 2002. gadā, pārņemot bankrotējušo Swissair. 2007. gadā lidsabiedrība kļuva par daļu no Vācijas Lufthansa Group un savā pastāvēšanas laikā nav piedzīvojusi nevienu nāves gadījumu.

United Airlines

Savu tagadējo izskatu Čikāgas lidsabiedrība United Airlines ieguva 2012. gadā, apvienojoties kompānijām United un Continental. Neskaitot teroristu uzbrukumus, United  un kompānijas, kas apvienojās šajā lidsabiedrībā, nav piedzīvojušas nevienu nāves gadījumu 20 gados.

Qantas

Labākā lidsabiedrība pasaulē ir Austrālijas kompānija Qantas. Šī kompānija ir teju kā aviācijas Volvo – lidsabiedrība, kuras reputācija un atpazīstamība ir balstīta uz tās perfektajiem drošības rādītājiem. 93 gadus vecā lidsabiedrība savu pēdējo nelaimes gadījumu piedzīvoja 1951. gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17000198sec.