Šajā nedēļā Tallink maršrutos pārvirza trīs prāmjus

12. decembrī, kruīza prāmis Silja Europa, kas atjaunots 16 miljonu vērtībā, atsāk kursēt maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem, un prāmis Romantika, kas kursēja Tallina–Stokholma līnijā, atsāk kursēt maršrutā starp Rīgu un Stokholmu. 13. decembrī, prāmis Baltic Queen pārtrauc kursēt Tallina–Helsinki līnijā un atsāk kursēt maršrutā starp Tallinu un Stokholmu.

Kā pastāstīja AS Tallink Grupp CEO Janek Stalmeister, kruīza prāmju pārvirzīšana maršrutos ir ar mērķi atjaunot un radīt jaunu ceļojuma pieredzi ceļotājiem. “Mūsu pilnībā atjaunotā Silja Europa ir iemīļots kuģis ar savu vēsturi. Mūsu Baltic Queen īpaši iecienījuši Igaunijas ceļotāji. Un ikdienas satiksmes atjaunošana Latvijas maršrutā tika gaidīta jau ilgu laiku. Esam priecīgi, ka pirmie, kas varēs piedzīvot šīs pozitīvās izmaiņas, būs Ziemassvētku un Jaunā gada kruīzu ceļotāji,” sacīja Janek Stalmeister.   

Maršrutā starp Rīgu un Stokholmu turpmāk kursēs Romantika un Isabelle, nodrošinot regulāru ikdienas jūras satiksmi starp Latviju un Zviedriju. Ceļotājiem līdz ar to tiek piedāvāta vēl plašāka un interesantāka kruīza ceļojuma pieredze, kā arī tiek nodrošināta pasažieru, pasažieru transportlīdzekļu un kravu jūras pārvadājumi starp Rīgu un Stokholmu katru dienu. 2017. gada sākumā arī prāmim Romantika būs plānotā tehniskā apkopē, kuras laikā tiks atjaunots restorāns-kafejnīca Fast Lane un tiks pārveidots Seaside bārs, nodrošinot plašāku bērnu spēļu telpu. Atjaunots tiks arī bufetes restorāns un šova zāle.

Maršrutā starp Tallinu un Stokholmu turpmāk kursēs Baltic Queen un Victoria I. 2017. gada sākumā prāmim Victoria I būs plānotā tehniskā apkopē, kuras laikā tiks atjaunots kuģa informācijas centrs un parfimērijas veikals, kā arī á la carte restorāns Piazza tiks pārveidots par Grill House restorānu. Atjaunots tiks arī bufetes restorāns, šova zāle un sauna.    

Maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem turpmāk kursēs Silja Europa, Star un Superstar. Silja Europa tika atjaunota ilgāk nekā 3 mēnešus, un kompānija investīcija prāmja rekonstrukcijā 16 miljonus eiro. Līdz decembrim atjaunotas 1015 kajītes, un janvārī tiks atjaunotas arī atlikušās 137 kajītes. Nozīmīgi rekonstrukcijas darbi notika arī 5 restorānos, bārā un konferenču centrā. Pilnībā ir atjaunots bufetes restorāns un restorāns Grill House. Uz Silja Europa uzbūvēta arī jauna kafejnīca Coffee&Co, kas šobrīd ir vienīgā uz prāmjiem, kas kursē Tallina–Helsinki maršrutā. 2016. gada pavasarī tika atjaunots prāmja nakts klubs, kā arī atvērti pilnīgi jauni restorāni Tavolata un Fast Lane.

AS Tallink Grupp ir viena no vadošajām pasažieru prāmju operatoru kompānijām Baltijas jūrā, kas nodrošina jūras satiksmi 6 maršrutos un ik gadu apkalpo 9 miljonus pasažieru. 2017. gada sākumā maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem sāks kursēt kompānijas jaunbūvētais jaunās paaudzes LNG ātrgaitas prāmis Megastar.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4336431sec.