«Tallink Grupp» noslēdz līgumu par kuģa «Silja Europa» īstermiņa fraktēšanu

Tallink Grupp parakstīja kārtējo čartera līgumu par kruīza kuģa Silja Europa īstermiņa fraktēšanu. Patlaban kuģis Silja Europa kursē maršrutā Tallina - Helsinki, taču jaunais līgums paredz tā fraktu uz 1 mēneša periodu - no 17.oktobra līdz 17.novembrim. Kuģis nodrošinās izmitināšanu 26. Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) konferences par klimata pārmaiņām (COP26) dalībniekiem, ko organizē Apvienotā Karaliste sadarbībā ar Itāliju un kas notiks Glāzgovā, Skotijā laikā no 2021.gada 31.oktobra līdz 12.novembrim.

Čartera laikā kuģis no 21.oktobra līdz 14.novembrim atradīsies Skotijā, un tas nodrošinās izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus aptuveni 1500 fraktētāja darbiniekiem un viesiem. Kuģis ir fraktēts ar kompānijas Landry & Kling Global Cruise Services starpniecību ar pilnu kuģa tehnisko un apkopes apkalpi no Tallink Grupp puses līguma darbības laikā.

Komentējot noslēgto līgumu, Tallink Grupp valdes priekšsēdētājs Pāvo Negene sacīja:

"Mēs esam gandarīti, ka šogad esam spējuši parādīt un pierādīt saviem sadarbības partneriem, ka mums ir ļoti labi kuģi, kas piemēroti ne tikai ceļojumiem un transportam, bet arī izmitināšanai. Tāpat esam apliecinājuši, ka mums ir ļoti spējīga apkalpe un personāls, kas nodrošina izcilu pakalpojumu kvalitāti lielas slodzes un sarežģītos apstākļos, vienlaikus saglabājot elastību, mobilitāti, kā arī ātru un profesionālu darbu.

Jāatzīmē, ka mūsu komanda jau šī gada jūnijā G7 samita organizatoriem Kornvolā palīdzēja sasniegt lieliskus rezultātus. Tāpat divu mūsu kuģu Romantika un Victoria I tehniskā apkalpe šobrīd veiksmīgi strādā Vidusjūrā, un esmu pārliecināts, ka veiksmīgi tiksim galā arī ar COP26 pasākuma izaicinājumiem Skotijā."

"Čartera līgumi sniedz labu stimulu mūsu biznesam šajos sarežģītajos laikos un apstākļos, kad pasažieru skaits joprojām nepalielinās pietiekami strauji, un mēs turpināsim strādāt, lai noteiktu citas īstermiņa un ilgtermiņa darba iespējas mūsu kuģiem," noslēdz Negene.

Ar visiem klientiem, kas veikuši rezervācijas ceļojumiem ar kuģi Silja Europa, uzņēmums sazināsies personiski, piedāvājot alternatīvās ceļošanas iespējas un risinājumus. Izņēmuma kārtā kuģa Silja Europa čartera laikā plānotos divus īpašos kruīzus 29.10.-31.10.2021. un 11.11.-13.11.2021. izpildīs kuģis Victoria I. 2021.gada 18.novembrī kuģis Silja Europa atgriezīsies savā ierastajā maršrutā star Tallinu un Helsinkiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19428706sec.