«Tallink» uzsāk biļešu pārdošanu šīs vasaras īpašajiem kruīziem no Helsinkiem un Tallinas

Tallink Grupp 2022. gada 3. februārī uzsāk biļešu pārdošanu šīs vasaras īpašajiem kruīziem, kuri kļuvuši iecienīti ceļotāju vidū. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, klientiem būs iespēja droši izbaudīt Ziemeļvalstu un Baltijas ceļotāju skaistākos un populārākos galamērķus – Ālandu un Gotlandes salas.

Tallink aicina ceļojumu entuziastus izpētīt Ālandu salas pašā vasaras plaukumā, kad ir iespējams novērot Skandināvijas baltās naktis – reiss no Helsinkiem caur Tallinu uz šo salu arhipelāgu ir plānots vasaras saulgriežu mijā – 23. jūnijā. Tāpat 2022. gada 16. septembrī notiks tradicionālais rudens ražas svētku kruīza ceļojums maršrutā Helsinki – Tallina – Mariehamna (Ālandu salas).

Šogad ceļotājiem tiek piedāvātas plašākas iespējas apmeklēt Gotlandi un tās galvaspilsētu Visbiju. Kopumā no Tallinas ir ieplānoti seši reisi – 3., 10., 17., 24. un 31. jūlijā un 7. augustā.

Vasaras īpašajos kruīzos būs iespēja doties ar lielāko Tallink flotes kuģi Silja Europa. Kruīza ceļojums sākas Helsinku ostā, ved cauri Tallinai ar piestāšanu Tallinas ostā un tālāk uz galamērķi. Izbraukšana visos kruīzos plānota iepriekšminētajos datumos vēlā pēcpusdienā vai vakarā. Visbijā kuģis ieradīsies nākamās dienas plkst. 9:00 pēc vietējā laika, uzsākot atpakaļceļu uz Tallinu un Helsinkiem tās pašas dienas vakarā, plkst. 20:30, kas sniedz plašas un daudzpusīgas iespējas ceļotājiem iepazīt šo Baltijas jūras pērli. Arī īpašie kruīzi uz Ālandu salām notiks pēc līdzīga scenārija – kuģis Mariehamnas ostā ierodas nākamās dienas rītā, plkst. 10:00 pēc vietējā laika un izbrauc tās pašas dienas pievakarē, plkst. 18:00. Kopumā ceļotāji uz salu arhipelāga varēs pavadīt 8 brīnišķīgas un piedzīvojumiem piepildītas stundas.

Komentējot Tallink Grupp piedāvātās ceļošanas iespējas vasaras sezonā, Tallink Grupp pārdošanas vadītāja Marina Jogi sacīja:

“Pēdējos divos gados esam piedāvājuši saviem pasažieriem biežāk un vairāk apmeklēt Ālandu salas, tomēr šogad, reaģējot uz klientu augošo pieprasījumu, piedāvājam plašākas iespējas atklāt otru Baltijas jūras salu dārgumu – Gotlandi. Ar iknedēļas izbraukšanu no Helsinkiem un Tallinas uz Gotlandi, mūsu klienti var baudīt atpūtu kruīza laikā un galamērķī, kur apvienojas idilliska Visbijas mazpilsētas noskaņa ar salas bagātīgu tirdzniecības un vēsturisko mantojumu, kā arī viesmīlīgu sagaidīšanu un dažādām aizraujošām izklaides iespējām – lieliska ideja iekļaut šo īpašo kruīzu savā vasaras brīvdienu kalendārā.”

“Arī Ālandu salas nu jau kļuvušas par populāru galamērķi mūsu ceļotāju vidū. Šī sala turpina pārsteigt pat visprasīgākos ceļotājus un iedvesmo ar savu mierpilno dzīves ritējumu un skaisto dabu. Šovasar uz Ālandu salām ir atvērti 2 ceļošanas datumi – Līgo vakarā, kad pa ceļam var baudīt baltās nakts burvību un otrs – rudens ražas laikā, kad salas iedzīvotāji un viesi piedalās ražas festivālā, kur var iepazīt, nogaršot un iegādāties vietējo saimnieku piedāvātos labumus un darinājumus, kā arī priecīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un bērniem,” piebilda Jogi.

Biļetes uz Tallink īpašajiem vasaras kruīziem no Helsinkiem un Tallinas uz Ālandu salām un Gotlandi ir iespējams iegādāties no šodienas, 2022. gada 3. februāra, uzņēmuma mājaslapā www.tallink.lv un www.tallinksilja.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24903202sec.