Par Baltic Beach Hotel īpašajiem piedāvājumiem rudenī stāsta Inga Titarenko

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja viesnīcas Baltic Beach Hotel izpilddirektori pārdošanas un mārketinga jautājumos Ingu Titarenko uz elektronisku interviju par aktuālajiem notikumiem Jūrmalā – sezonas piedāvājumiem, gaidāmajiem pasākumiem un jaunumiem, ko Baltic Beach Hotel viesnīca, restorāns un spa piedāvās latviešu un ārzemju viesiem.

 

Travelnews.lv: Pastāstiet par Jūrmalu šīs vasaras karstajās dienās! Vai pludmales bija pilnas un saule pievilināja gan vietējos, gan ārzemju apmeklētājus?

Inga Titarenko: Šogad vasara bija patiešām lieliska un tā bija viena no retajām, kad gan pilsētas iedzīvotāji, gan viesi pludmalē uzturējās no agra rīta līdz vēlam vakaram, pa dienu laiski sauļojoties un vakarā kafejnīcās malkojot dzērienus. Varēja redzēt, ka cilvēki pēc ilgās ziemas un sniega izbauda sauli un visa dzīve notiek pludmalē.

Travelnews.lv: Zināms, ka Jūrmala gadu desmitiem ilgi ir bijusi atpūtas vieta arī daudzām slavenībām. Kā ir šogad? Vai pēc konkursa Jaunais Vilnis slavenību “vilnis” ir noplacis?

Inga Titarenko: Slavenības uz konkursu „Jaunais Vilnis” parasti brauc strādāt, bet pēc tam – atpūsties un bieži paliek arī Baltic Beach Hotel, jo mūsu SPA ir starptautiski atzīts par veselības un skaistuma oāzi. Būtiski ir tas, ka mūsu SPA tiek izmantoti arī daudzi vietējie produkti. SPA strādā dažādi speciālisti, ārsti rehabitologi, kuri palīdz izvēlēties atbilstošākās procedūras veselības uzlabošanai.

Travelnews.lv: Kādus interesantus piedāvājumus Baltic Beach Hotel piedāvā viesiem šobrīd? Kas ir aktuālākais un interesantākais, ko Baltic Beach Hotel viesnīcas, restorāna un spa viesiem derētu zināt?

Inga Titarenko: Lielākā daļa piedāvājumu saistīti ar SPA pakalpojumiem, piemēram, šobrīd aktuāls ir SPA piedāvājums „Zelta rudens”, kur iekļauta nakšņošana un SPA procedūras. Šajā sezonā jaunums ir procedūru komplekss „Melnais briljants”, kurā tiek izmantotas Latvijā iegūtas dūņas. Šis procedūru komplekss stiprina imunitāti, tādējādi tas ir lielisks veids, kā sagatavoties ziemai.

Rudenī atsākam īpašo piedāvājumu, kas jau iemīļots mūsu klientu vidū – „SPA 89”. Rezervējot SPA procedūras 89,00 LVL apmērā, nav jāmaksā par dzīvošanu. Izmantojot šo piedāvājumu, nakšņošana viesnīcā, bagātīgas brokastis un baseina apmeklējums ir par brīvu. Par paraugu šim piedāvājumam ir ņemti Lasvegasas kazino piedāvājumi, kur labākie klienti nemaksā par nakšņošanu.

Aicinām arī izbaudīt sauli uz mūsu restorānu terasēm – šobrīd gan „Caviar Club”, gan arī „il Sole” tiek piedāvāta rudens ēdienkarte, kurā dominē Latvijas lauku un mežu rudens veltes. Kā SPA viesnīcai mūsu priekšrocība ir tā, ka varam palutināt arī darījumu cilvēkus, tāpēc ir izveidots konferenču piedāvājums ar SPA pauzi. Mūzikas mīļotājus turpina priecēt tradicionālie džeza vakari. Ar visiem aktuālajiem piedāvājumiem Jūs varat iepazīties mūsu mājas lapā: www.balticbeach.lv.

Travelnews.lv: Vai slavenajiem viesiem attiecībā uz viesnīcām ir kādas īpašas prasības vai vēlmes? Ar ko atšķiras šādu viesu apkalpošana no standarta viesiem? Vai ir bijušas kādas neierastas vēlēšanās?

Inga Titarenko: Ir atšķirība starp to, vai viesis ir ieradies, lai strādātu, vai atpūstos. Parasti darba braucienos visas prasības tiek uzticētas koncertaģentūrām. Mūsu uzdevums ir parūpēties par to, lai, piemēram, numuriņā būtu kāds īpašs minerālūdens, ko slavenais viesis vēlas, īpaši ziedi vai kas cits. Parasti tās ir viegli izpildāmas prasības. Jāsaka, ka slaveni viesi atpūtas braucienos parasti ir nepamanāmi un par lielāko daļu varu teikt, ka īpašas prasības netiek izvirzītas. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka jebkurš viesis – slavenība, darījumu cilvēks, tūristi – viesnīcā parasti vērtē trīs lietas: pirmkārt, tā ir atrašanās vieta; otrkārt, tās ir brokastis; treškārt, tas ir gultas ērtums. Un Baltic Beach Hotel visas šīs trīs lietas atbilst visaugstākajām prasībām – gan tas, ka viesnīca atrodas pie pašas jūras, gan mūsu slavenās brokastis, gan arī viesnīcas plašie un ērti iekārtotie numuriņi.

Travelnews.lv: Kādi būs atlikušās tūrisma sezonas svarīgākie pasākumi Jūrmalā? Ko jūs ceļotājiem ieteiktu apmeklēt?

Inga Titarenko: Tie, kuri nepaspēja apmeklēt koncertus Dzintaru koncertzālē, to var paspēt izdarīt 4. septembrī, kad notiks sezonas noslēguma koncerts. Visas dienas garumā notiks dažādas kultūras un sporta aktivitātes, atzīmējot Jūrmalas kūrorta vasaras sezonas noslēgumu. Plašāk ar programmu var iepazīties www.jurmala.lv. Vēl ir iespēja rezervēt galdiņu tiem, kas vēlas klausīties kvalitatīvu džezu, jo 2. septembrī mūsu viesnīcas restorānā „Caviar Club” uzstāsies Ieva Kerēvica un Aleksejs Ļapko. Jūrmalā šobrīd sākas laiks, kad patiesu atpūtu var izbaudīt tie viesi, kuriem patīk klusums un miers.

Travelnews.lv: Pastāstiet savas prognozes par to, kā Jūrmalai un Baltic Beach Hotel klāsies šī gada ziemas sezonā? Vai reklāmas kampaņas LIVE RIGA aktivitātes veicinās tūristu pieplūdumu? Paredzams, ka LIVE RIGA savās reklāmas kampaņās pievērsīs uzmanību arī Pierīgai un popularizēs ģimenes atpūtu Rīgā, Jūrmalā, Siguldā?

Inga Titarenko: Manuprāt, jebkura kvalitatīva reklāmas kampaņa veicina tūristu pieplūdumu. Pagaidām nevar spriest, vai tūristu skaita palielināšanās no austrumu reģiona (kas šogad bija ļoti jūtama vasaras sezonā) ir bijusi tieši šīs kampaņas rezultāts. Statistika neparāda, vai tās bija kampaņas aktivitātes vai varbūt tie bija laika apstākļi, kuri bija ļoti labvēlīgi Latvijai, bet nebija labvēlīgi citām valstīm, piemēram, Krievijai, vai arī politisko attiecību uzlabošanās, vai arī visu šo faktoru kopums.

Rudens un ziemas sezonā dzīve Jūrmalā neapstājas, Baltic Beach Hotel tāpat kā citas kūrortviesnīcas piedāvā savus pakalpojumus, kas vērsti uz veselības uzlabošanu un imunitātes nostiprināšanu, taču mainās viesnīcu apmeklētāju kontingents. Viesnīcā ļoti daudz domājam par ģimenēm, piedāvājam brīnišķīgu sporta kompleksu ar 25 m lielu baseinu, kurā ir silts jūras ūdens; dažādas sporta nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem, piemēram, peldēšanas un cīņu nodarbības bērniem, ūdens aerobiku un jogu pieaugušajiem.

Travelnews.lv: Nosauciet piecus jaunumus, kas šogad ieviesti un papildina un uzlabo tūrisma pakalpojumu kvalitāti un infrastruktūru Jūrmalā?

Inga Titarenko: Mani ļoti priecē Mellužu estrādes atdzimšana, kur šovasar notiek daudz dažādi pasākumi ģimenēm, piemēram, svētdienas pasākumi bērniem. Varu teikt, ka tā pamazām kļūst par alternatīvu Dzintaru koncertzālei. Priecē arī airBaltic divriteņu nomas uzsākšana – ļoti jauki ir redzēt tūristus jau no agra rīta, braucam gar jūru ar zaļajiem airBaltic riteņiem. Augusta mēnesī katru sestdienu notika maratoni – riteņbraukšana, skrituļošana un skriešana, kas vēlreiz parāda, ka Jūrmala popularizē ģimenes atpūtu, sporta aktivitātes un veselīga dzīvesveida iespējas pie mums Latvijā. Nevar nepieminēt arī panorāmas torņa atvēršanu „Dzintaru Mežaparkā”, kas lieliski papildina izklaides parkā un skaidrā laikā sniedz iespēju saredzēt pat Rīgas augstceltnes. Skaisti un izdevušies, manuprāt, bija Jomas ielas un sezonas atklāšanas svētki, tagad jāgaida ir nākamie svētki 4. septembrī.

Travelnews.lv: Pastāstiet par savu pēdējā laika interesantāko ceļojumu!

Inga Titarenko: Visu šo vasaru pavadīju Latvijā, jo bija lielisks laiks. Pati esmu Latvijas dabas mīļotāja un mans pēdējais ceļojums bija līdz Kolkai ar ģimeni, pa ceļam apstājoties gandrīz katrā zvejnieku pilsētiņā. Jāsaka, ka katrā vietā – gan Engurē, gan arī Rojā, Mērsragā vai Kolkā, jūrmala ir atšķirīga un jūra peldoties citādāka. Bērniem bija interesanti izpētīt zvejnieku laivas un zvejas piederumus.

Travelnews.lv: Ko Jūs ieteiktu portāliem Turismabizness.lv un Travelnews.lv? Kas patīk? Kas nepatīk?

Inga Titarenko: Patīk, ka profesionāļiem ir savs informatīvais ziņu avots, kur var smelties informāciju par notikumiem un jaunumiem tūrisma profesionāļu vidē, kā arī sekot savu kolēģu gaitām un apmainīties viedokļiem.

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Inga Titarenko:

· Mans pēdējais atvaļinājums tika pavadīts Latvijā, Jūrmalā.

· Visinteresantākais tūrisma objekts Latvijā ir pati Latvijas daba, kas katrā reģionā ir citādāka.

· Mans mīļākais aktīvā tūrisma veids ir distanču slēpošana un riteņbraukšana.

· Pašlaik privāti cenšos taupīt naudu uz ... jāsaka, ka pēc dabas neesmu liela naudas tērētāja, tāpēc pašlaik arī neizjūtu diskomfortu vai nepieciešamību taupīt, var teikt, ka tieši krīzes laikā varu atļauties vairāk.

· Pieci svarīgākie interneta portāli, ko ikdienā izmantoju, ir noteikti Daily Hotel Industry News, Hospitality Trends, daži biznesa un ziņu portāli, kā arī sociālie portāli, piemēram, Facebook.

· Par saviem hobijiem varu teikt, ka man ir paveicies, jo to varu apvienot ar darbu – mans hobijs ir uzņemt viesus, rīkot pasākumus un kulinārija.

· Pēdējā filma, ko esmu redzējusi, ir "DEFIANCE", režisors Edward Zwick.

· Mans novēlējums ceļotājiem ir laicīgi plānojiet ceļojumus, būs izdevīgāk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Dome Hotel
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36840701sec.