Georgia Travel RSP: Kā es pirku sporta apavus Gruzijā

Iepriekšējie raksti par Gruziju ir pieejami - šeit.

Tā kā gana sēdošs darbs dara savu, bet iet nodarboties ar sportiskām aktivitātēm zālē, kurā būtu tikai es un 20 kalniešu tēvoči, man tomēr drosmes nav, nolemju pievērsties skriešanai. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pavisam netālu ir Tbilisi bijušais hipodroms, nu, tas tais dienās, kad negribēšu nolauzt kāju kādā ielas bedrē.

Par skriešanu zinu to, ka ir jābūt labiem sporta apaviem, tā nu dodos uz sporta veikalu tos iegādāt. Tā un tā, taisos skriet, kas jums ir. Izrādās, tiem tieši uz atlaidēm palicis pēdējais pāris gaužām glītu un ērtu kurpju, kas esot tieši domātas skriešanai un nekam citam, tā nu pārlaimīga paņemu.

Mājās painteresējos internetā un uzzinu, ka esmu nopirkusi ļoti labas, bet tenisa kurpes. Un turpat blakus stāv milzu saraksts ar smagām traumām, kādas mani gaida, tās lietojot nepiemērotam mērķim. Tā nu dodos atpakaļ uz veikalu un saku, tā un tā, jūs mani mazliet apmānījāt, tāpēc vēlos jums atgriezt kurpes, bet sev - iemaksāto summu.

Un šeit es uzzinu, ka:

•    Bet mums šīs kurpes atnesa un teica, ka domātas skriešanai.

•    Bet mums daudzi pērk viņas skriešanai.

•    Bet tu pati izvēlējies, mēs nespiedām pirkt.

•    Nekādu naudu neatdosim. Tomēr rīt būs menedžeris, labāk runāt ar viņu.

Pēc šādas argumentācijas mans asinsspiediens ir augšā, tā nu nākamā dienā lidoju uz veikalu, kur mani, gatavu mežonīgam karam, sagaida menedžeris - jauneklis Levans. Kurš man paziņo nākamo jaunumu, ka viņš strādājot šai veikalā jau 11 gadus un vienmēr pats uz personīgo aci nosakot, kam derīga kura kurpe, un ka es esot pirmais gadījums, kurš šitā niķojas un negrib klausīt.

Un tad tālākā stunda mums izvēršas tā, ka darbinieku kolektīvs, Levanu ieskaitot, man nes piemērīt visādākās sporta kurpes, tie grib zināt, no kurienes esmu un ko te daru, uzzinājuši visi, Levanu ieskaitot, prasās pie manis darbā, izstāstām cits citam savas dzīves gājumu, kopīgi internetā pārbaudām un, Levanu ieskaitot, uzzinām, ka jau atkal puse no piedāvātā klāsta ir domāta tenisam. Levans man izstāsta, ka Gruzijā viss esot savādāk un visi uzvedas savādāk, tikai es ne, bet nekas, viņš arī atnākšot pie manis uz biroju un uzdošot daudz jautājumu, meitenes spiedz, cik patīkami kontaktēties, mūsu pulciņa skaļajām un smieklu pārpilnajām izdarībām labprāt pievienojas arī daži komunicēt kāri pircēji, tiek paņemtas manas vizītkartes, jo nu mēs esam draugi un bieži sazvanīsimies. Un beigās tomēr izvēlos pareizās kurpes ar kādiem tur ortopēdiskiem balansiem un pa jokam solu, ka rīt nākšu atkal apmainīt, un viss veikals ir stāvā sajūsmā par šo lielisko ideju, jo tātad mums atkal būs priecīgi un jautri.


Sarmīte

Georgia Travel RSP

Travel RSP rakstus par Gruziju variet lasīt arī - šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51478601sec.