Viedoklis: Cik svarīgs ceļotājiem ir skats, kas paveras pa viesnīcas logu?

Teju vai pirmā lieta, ko dara ikviens viesis, ierodoties savā ceļojuma vai darījuma brauciena naktsmītnē – iepazīstas ar skatu, kas redzams pa numura logu. Tie mēdz būt dažādi – neaizmirstami skaisti, necerēti nepatīkami un tomēr – tie allaž pavada atmiņas, kas saistās ar ceļojuma iespaidiem. Jautājam Latvijas viesnīcu pārstāvjiem, kādi ir to novērojumi, cik būtisks ir viesnīcu viesiem ir skats pa viesnīcas numuru.

Mārketinga vadītāja Baiba Tomase, viesnīca "Bellevue Park Hotel Riga"

Ja spriežam par šo tēmu pēc mūsu viesnīcas viesu atsauksmēm, tie patiešām novērtē ainavas, kas paveras pa mūsu viesnīcas logu – gan skatu uz pilsētu, gan arī zaļo teritoriju parkā. Līdz piektajam stāvam, ieskaitot, atrodas standarta numuri, kur viesi var brīvi baudīt zaļo teritoriju, augstāk atrodas biznesa numuri, kas plānojuma dēļ gan ir dārgāki par standarta numuriem, bet skats kļūst aizvien skaistāks. Ļoti sajūsmināti ir mūsu viesnīcas viesi, kad apmeklē restorānu "Bellevue", kas atrodas viesnīcas 11. stāvā. No tā paveras jauks skats, kurā iespējams redzēt pat tālumā esošo ostas teritoriju, arī Āgenskalnu un, protams, arī pilsētas centru. Pati pēdējā gada laikā esmu viesojusies citās valstīs, piemēram, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā, Lielbritānijā, kur atradāmies, lai piedalītos izstādēs. Viesnīcas, kuras izvēlējamies, atradās lielpilsētu centros un bija ar patiešām neaizmirstamu skatu uz pilsētas ielām un skaistiem, pilsētu raksturojošiem objektiem. Starp citu – tulkojumā no franču valodas, "belle vue" nozīmē "skaists skats"! Tā ka priecājamies, ka tas liek mūsu viesiem izvēlēties tieši mūs!

Vadītāja Iveta Sprūdža, viesnīca "Hotel Bergs"

Manuprāt, klientam allaž ir iespēja izvēlēties ar neatkārtojamu skatu, tieši tādu, kas patīkams tieši viņam. Tieši tāpat allaž iespējams veikt savu izvēli par labu cenai, kad ainava pa logu nespēlē tik milzīgu lomu. Bieži vien arī viesnīcas personāls pielāgojas dažādām situācijām un cenu pazemina, piemēram, ja pa logu vērojami remontdarbi vai pat nemainīga ķieģeļu siena, kas liedz vērot jebko citu, paveroties pa logu. Mūsu viesnīcas viesi labprāt izvēlas apmesties "Hotel Bergs", ļaujoties baudīt iekšpagalma burvību. Esam novērojuši, ka mūsu viesi patiešām novērtē šo iespēju baudīt lielpilsētu salīdzinoši intīmā gaisotnē – tie ar savām atsauksmēm dalās arī plašākai publikai. Jo īpaši iekšpagalma, balkonu un arī terases baudīšana sajūsmina vasarā, kad laikapstākļi mūs lutina. Tā ir kā pievienotā vērtība mūsu viesnīcas sniegtajiem pakalpojumiem. Pati personīgi esmu sajūsmā par Rūmenes muižu. Tur ir patiešām vienreizēja atmosfēra un skaists baudījums acīm, vērojot muižas parku. Ja runājam par ārzemēm, tad jāuzteic pēdējā atvaļinājumā baudītā Gardas ezera piekraste Itālijā, kas noteikti patiktu ikvienam dabas un ūdens pasaules mīļotājam.

Pārdošanas speciāliste Līga Ploriņa, viesnīca "Hotel Roma"

Viesnīca "Hotel Roma" ir īpaši unikāla ar savu atrašanās vietu – esam teju vai pašā pilsētas sirdī – Brīvības pieminekļa tuvumā. Tādēļ ikviens viesis, kā esam novērojuši Booking.com vai citos tiešsaistes portālos, kur iespējams mūs izvēlēties ka mājvietu ceļojumu laikā, uzskata par pienākumu uzņemt skaistas bildes, kurās redzams mūsu Latvijas neatkarības simbols – Brīvības piemineklis. Jo īpaši kārdinošs skats uz to paveras no mūsu restorāna logiem. Principā uzskatu, ka mūsu viesnīcas viesiem skats pa viesnīcas logu spēlē svarīgu lomu. Lielākoties visi iespēju robežās cenšas izvēlēties numurus viesnīcas augstākajos stāvos. Protams, tagad, kad ir karstākā ceļojumu sezona, ne visas vēlmes varam piepildīt, tomēr caurmērā visi ir sajūsmā, ka mitinās Vecpilsētas sirdī. Pašai atmiņā palicis skats, ko baudīju Spānijā, Barselonā. Tā gan nebija gluži viesnīca, kur mitinājāmies, bet gan apartamenti, tomēr atradāmies pilsētā, kur izjutām tās patieso dabu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5648241sec.