Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru dienu no 12. – 16. decembrim, jo viedokļi tiks papildināti ar jauniem restorāniem un viesnīcām!

Aleksandrs Elsbergs, Konforenču un pasākumu organizators Wellton Hotel Operating Company

Plānojam jauno gadu sagaidīt ar īpašām programmām un ēdienkartēm. Viesus sagaidīsim ne tikai 31. decembrī, bet arī visu nākamo nedēļu pēc jaunā gada iestāšanās. To darīsim tādēļ, ka, piemēram, krievu tautības viesiem mums ir atšķirīgs piedāvājums. Pasākumus plānojam veidot viesiem divās mūsu viesnīcās. Papildus tam, viesu plūsma uz svētku periodu būs daudz lielāka un vēlamies sagādāt svētkus visiem. Elefant Hotel viesnīcā būs īpašā pasākuma programma un garda ēdienkarte. Aicinām arī sekot līdzi mūsu aktualitātēm attiecīgajai viesnīcai. Paši rīkosim arī darbinieku pasākumus nākamnedēļ, kuros centīsimies labāk iepazīt mūsu darbiniekus un radīt viņos īpašu svētku sajūtu. Viesus gaidām daudz un būsim priecīgi veiksmīgi novadīt šos pasākumus.

Ieva Ozola, Direktore Bellevue Park Hotel Riga

Mēs, Bellevue Park Hotel, esam izīrējuši ļoti apjomīgu zāli, kurā arī plānojam rīkot mūsu jaunā gada sagaidīšanas pasākumu. Mēs esam atbildīgi par dzērieniem, ēdieniem un vispārējo labsajūtu mums un viesiem, taču programmu rīku firma “Impresa”. Viņi tātad arī parūpēsies par jaungada balles programmu. Būs uguņošana un krāšņa svētku svinēšana. Biļetes šim pasākumam arī vēl var iegādāties. Citās zālēs mums ir izīrētas telpas privātiem pasākumiem, kuri arī notiks šajā periodā. Interesanti ir tas, ka, lai gan jaunajā gadā daudziem, protams, ir ļoti grūti atrast telpas pasākumiem, tad mūs pārsteidz arī tas, ka 16. decembrī vietas uz visiem korporatīvajiem pasākumiem un ballēm ir izpirktas. Tas arī neattiecās tikai uz mūsu viesnīcu, bet gan visā Rīgā šis datums ir ļoti populārs svētku svinēšanai.

Juris Baumerts, Vadītājs IMG (Semarah Hotels)

Runājot tieši par mūsu SemaraH Hotels Lielupe SPA & Conference viesnīcu, tad pasākuma telpas mēs esam nodevuši producentu centram Impresa, kuri arī ir atbildīgi par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākum biļetes ir iespējams iegādāties internetā, meklējot nosaukumu “Venēcijas Karnevāls”. Uz pasākumu ir aicināti gan viesnīcas iemītnieki, gan arī jebkurš interesents no malas. Pasākumā uzstāsies Roberto Meloni un Jana Herbste. Attiecīgi, Impresa rūpēsies par viesu labsajūtu un programmu. Būs arī pieejama Lielupes viesnīcas ēdienkarte, ar kuru viesi var iepazīties šeit. Kas attiecas uz mūsu darbiniekiem, tad, protams, tie kam jāstrādā jaungadā, tie strādās, taču īpašu darbinieku pasākumu parasti rīkojam atsevišķā laikā un vietā.

Sandra Sirmace, Izpilddirektore Kaļķu vārti

Mums jau trešo gadu pēc kārtas būs īpašs jaunā gada pasākums restorānā Kaļķu vārti. Pasākumā būs dzīvā mūzika, kā arī, dažādi gardi ēdieni un dzērieni. Uzstāsies duets ar nosaukumu “Deja Vu” (Dežavū), kas piedāvās ļoti labu džeza mūziku mūsu viesiem. Galdiņus vēl var rezervēt, taču tad laicīgi ir jāveic priekšapmaksa 20 Eiro apmērā, kura pēc tam arī tiek noņemta no kopējās biļetes cenas. Mums ir īpašas degustācijas kartes, kuras var iegādāties un nokļūt mūsu jaunā gada sagaidīšanas pasākumā. Tajā arī protams ietilpst glāzes ar šampānieti vecgada vakarā, kad arī mēs sagaidīsim jauno gadu restorānā. Rezervācijas vel var veikt, garantējot sev galdiņu svinīgā pasākumā mūsu restorānā. Laipni aicināti visi interesenti.

Dana Gritāne, Direktore Restorāns 3 un 3 pavāri

Mūsu restorānos “3 pavāri” un “Restorāns 3” būs iespēja izbaudīt svinīgas vakariņas īpašā gaisotnē. Nerīkojam īpašu svētku balli, bet gan uzsvaru liekam uz mūsu ēdienu. Būs piedāvājums no Alakarte ēdienkartes, kā arī daudzveidīgs piedāvājums veģetāriešiem. Šogad, uz 2016. gada pasākumu, aktivitāte ir ļoti liela, taču vēl ir palikušas pāris vietas rezervācijai. Atrodamies divos stāvos un varam uzņemt daudz viesu, taču, ja arī jums ir interese, vēl variet paspēt veikt rezervāciju. Iepriekš gan ir jāveic rezervācijas maksa, kuru pēc tam variet izmantot, lai pasūtītu ēdienus, jo pats pasākums ir bez maksas. To var uztvert kā priekšapmaksu pirms rezervācijas pasākumam. Sagaidīsim svētkus svinīgā atmosfērā.

Sandra Savicka, Menedžere KasDārzā

Travelnews.lv, konsultējoties ar Karīnu Krivaldi, noskaidroja ļoti aktuālu un interesantu informāciju par restorānu un kafejnīcu “Kasdārzā”. Kafejnīca Kasdārzā, kas atrodas Rīgas centrā, piedāvā ļoti īpašu piedāvājumu privātam pasākumam. Tā vietā, lai dotos uz lielu balli, šajā kafejnīcā ir iespēja izīrēt telpas un jauno gadu sagaidīt labu draugu un radu lokā. Kafejnīca rīko īpašu akciju, kurā piedāvā savas telpas no 20 – 30 cilvēku lielai grupai, kura varēs baudīt īpašus ēdienus un sagaidīt jauno gadu pašā Rīgas centrā. Tātad, ja kolēģi vai draugi vēlās noīrēt kvalitatīvu kafejnīcu, tādu iespēju var realizēt ar Kasdārzā palīdzību un uzrīkot privātu balli.

Baiba Laganovska, Mārketinga speciāliste Baltic beach Hotel & SPA

Mums ir dažādi Ziemassvētku un jaunā gada pasākumi, uz kuriem ir laipni aicināti visi mūsu viesi. Tieši jaunā gada pasākumam var vēl iegādāties biļetes. Jūs sagaida fantastiska programma un dekorācijas „Alise Brīnumzemē” noskaņās; bagātīgas, izsmalcinātas vakariņas; dzīvā mūzika, maģija un pārsteigumi. Jānā gada svētku programmas sākums restorānos “View Restaurant & Lounge” un “Pērle” plkst. 21:00. Būs īpašas aktivitātes un noteikti varam izcelt mūsu izsmalcinātās 7 ēdienu vakariņas, kā arī, iluzionista uzstāšanos.
Pusnaktī visus aicinām uz grandiozu uguņošanu ar skatu uz jūru, šampanieti un desertu! Galdiņus viesi var rezervēt mūsu mājaslapā.

Inga Cinīte, Direktore Viesnīca TIA

Mums ir tā, ka tādus individuālus pasākumus šogad neveidojam uz jauno gadu, taču vienmēr esam atvērti dažādiem kolektīviem, kuri velas organizēt savus pasākumus pie mums. Esam salīdzinoši maza viesnīca un labprāt uzņemtu kādu kolektīvu arī šogad. Labprāt uzņemtu no 40 viesu lielu grupu un na nozīmes vai tas ir korporatīvais pasākums vai privātais. Attiecīgi mēs pielāgojamies mūsu viesiem. Tad arī protams piedāvajam dažādas ēdienkartes un, ja klientiem ir īpašas vēlmes, tās droši var mums teikt. Mēs izveidojam piedāvājumu viņu vietā un tad attiecīgi virzamies tālāk. Svetku ēdienkarte mums ir pieejama gan no bufetes, gan arī cita tipa un īpašas klientu vēlmes arī varam mēģināt apmierināt. Laipni aicināti sagaidīt svētkus pie mums!

Ilze Berga, Vadītāja Rāmavas muiža

Pie mums Rāmavas muižā mēs plānojam aizvadīt Ziemassvētku noskaņu koncertu tepat Rāmavas muižas teritorijā, taču uz to visas biļetes jau tika laicīgi izpārdotas. Iespējams tiks gatavotas papildus biļetes, taču negarantēju. Noteikti viesi tāpat ir laipni aicināti tāpat atbraukt ,pastaigāt pa parku un izbaudīt gaisotni. Tieši uz jauno gadu mēs nerīkojam publiskus pasākumus. Pārsvarā visi pasākumi ir slēgta tipa un ļoti reti rīkojam pasākumus lielām cilvēku plūsmām. Vairāk tomēr organizējam slēgta tipa pasākumus gan mūsu viesiem, draugiem, darbiniekiem. Rāmavas muižā, tādējādi, ir iespēja noorganizēt slēgtu pasākumu iepriekš konsultējoties ar vadību.

Iveta Sprūdža, Direktore Hotel Bergs

Sagaidot jauno 2017. gadu, mēs Hotel Bergs esam izplānojuši krāšņu svētku pasākumu. 31. decembra vakarā viesus iepriecināsim ar īpašu koncertu, kurā skanēs gan dažāda mūzika, aizraujošs krievu romāns, gan dažādas ārijas. Pēc tam visi viesi tiks aicināti ieturēt svētku vakariņas ar septiņu kārtu ēdieniem un dažādiem dzērieniem. Visu pasākuma rīkošanu parasti uzņemamies paši. Mūsu viesus sagaida arī īpašs pārsteigums – šampanieša piramīda, kuru varēsiet novērtēt ierodoties klātienē. Protams, būs arī dažādi citi pārsteigumi, kurus varēsiet ieraudzīt mūsu Hotel Bergs viesnīcā. Vakara noslēgumā visi viesi arī būs laipni aicināti noskatīties jaunā gada salūtu no viesnīcas piektā stāva. Sagaidīsim jauno gadu kopā, svinīgā gaisotnē!

Iveta Prisjagina, Mārketinga vadītāja Grand Palace Hotel

Mūsu viesnīca jau trešo gadu rīko īpašu pasākuma programmu, lai svinīgi sagaidītu jauno gadu. Būsim arī šogad sarūpējuši īpašas vakariņas, dzīvo mūziku un krāšņu šampanieša piramīdu. Būs vairāki eleganti deserti, pamatēdieni un apetaizeri. Tendence vienmēr ir rezervēt galdiņus pēc Ziemassvētkiem, taču laicīgi pērkot viesi var rēķināties ar nedaudz lētāku cenu. Pasākuma cena ir 220 Eiro no cilvēka. Parasti sagaidām dažādu tautību viesus, gan vietējos, gan ārzemniekus. Tad arī attiecīgi, pavadošā grupa, tiek informēta sazināties ar viesiem angliski, krieviski un latviski. Viesi parasti ierodas kolektīvās grupās un esam arī padomājuši par bērniem, izveidojot īpašu bērnu stūrīti. Pēc svinīgajām vakariņām un grupas uzstāšanās viesus priecēs dīdžejs un dažādas aktivitātes.

Lāsma Krastiņa, Restorāna vadītāja Gūtenbergs

Šogad restorāna “Gutenbergs” jumta terase ir pirmo gadu atvērta arī ziemas periodā. Pēc rekonstrukcijas 2016. gada pavasarī Vecrīgas torņu burvību var baudīt cauru gadu. Iestiklotais restorāns ir iekārtots ar Latvijas interjera dizaineru palīdzību un aprīkots ar kamīnu īpašai mājīguma sajūtas radīšanai. Jaunajā gadā lielākais uzsvars tiek likts uz gardu maltīti, ko būs iespējams baudīt bufetē un svētku uguņošanas vērošanu no restorāna terases. Šampānieša piramīda, svētku torte, laimes liešana un dejas pēc pusnakts sekos pēc gastronomiskā baudījuma, ko piedāvā šefpavārs Ēriks Livmanis.

Kolektīva kopīgās svinības plānojam janvāra beigās, kad paliek klusāks un esam labi pastrādājuši. Sākumā jāparūpējas par mūsu klientiem, kas jau 15 gadus mums ir uzticīgi un izvēlas svētkos tieši mūsu pakalpojumus.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Dome Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79211497sec.