Viedokļi: Kā ceļotājus izstādē «Balttour 2020» pārsteigs tūrisma uzņēmumi?

No 2020. gada 31. janvāra līdz 2. februārim Ķīpsalā notiks 27. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2020", kur sezonas jaunumus, populārākās iespējas, īpašos piedāvājumus un izdevīgus pirkumus Latvijas apceļošanai un pasaules atklāšanai piedāvās vairāk nekā 860 tūrisma uzņēmumu!

Jautājām Latvijas tūroperatoru un tūrisma aģentūru speciālistiem, ko apmeklētāji varēs izbaudīt izstādē, apmeklējot tūrisma uzņēmumu stendus.

Lāsma Caica, tūrisma aģentūras "Latvia Tours" mārketinga speciāliste

Šogad Latvia Tours stends būs Taizemes noskaņās, piedāvājot ne tikai daudzveidīgas atpūtas un medusmēneša ceļojumu programmas, bet arī dāvājot iespēju laimēt "viss iekļauts" atpūtu Taizemē Club Med Phuket kūrortā 2 personām. Izlozē piedalīsies Latvia Tours klienti, kas līdz 12. februārim būs iegādājušies ceļojumu Latvia Tours stendā H6 izstādē "Balttour 2020", jebkurā Latvia Tours birojā un veikalā t/c Akropolē - gan apmeklējot tos personīgi, gan pasūtot un apmaksājot attālināti.
Balttour izstādes apmeklētājus Latvia Tours stendā sagaidīs arī jauns pārsteigums – Instagram rāmis, kurā nobildējoties, ievietojot bildi sociālajos tīklos ar mirkļbirkām #latviatours #amazingthailand, varēs laimēt stilizētu Latvia Tours ceļojumu koferi. Savukārt, tie, kas Latvia Tours stendā nobalsos par savu 2020. gada kārdinošāko ceļojumu, saņems saldu paldies no Fazer Geisha, bet paši laimīgākie balsotāji – pārsteiguma balvas no Latvia Tours un Fazer Geisha.
Latvia Tours kā ierasti saviem ceļotājiem piedāvās čarterceļojumus, aviobiļetes, kruīzus, veselības tūres uz Ungāriju un Izraēlu, Club Med kūrortu piedāvājumus, daudzveidīgu ekskursiju programmu Īrijas apceļotājiem un vēl daudzus citus ceļojumus! Gaidīsim!

Olita Jakovele, Tūroperatora "Jēkaba Ceļojumi" sajūtu un attiecību speciāliste

Balttour 2020 izstādes laikā nemainīgi piedāvāsim atlaides mūsu grupu ceļojumiem “Kopā ceļot lētāk”, sniedzot kopējo atlaidi 5 personām līdz pat 275 Eur. Protams, pie mums varēs iegādāties arī čarteratpūtas ceļojumus, kurus piedāvāsim, sadarbojoties ar citiem tūroperatoriem.
Mūsu stendā būs iespēja satikt ceļojumu grupu vadītājus, iepazīties personīgi, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem par vēlamajiem galamērķiem. Priecāsimies redzēt ikvienu ciemos mūsu stendā nr. I3.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47159696sec.