Piecas netradicionālas vietas uz kurām aizceļot ziemas mēnešos

Ziema tuvojas straujiem soļiem – jau ticis sagaidīts pirmais sniegs un pa radio skan Ziemassvētku dziesmas. Šajā laikā tā vien gribas aizceļot uz kādu siltāku zemi. Sniedzam apskatei piecas netradicionālas vietas, kur aizceļot ziemas mēnešos.

1.    Trifeļu medības Albā, Itālijā

Albas trifeles vienmēr ir bijuša delikatese jebkuram šefpavāram dēļ to kulinārajām īpatnībām. Atrast trifeli esot tāpat, kā atrast zeltu. Mandarin Oriental kompānija piedāvā doties trifeļu medībās gida pavadībā. Pēc tam tiek piedāvātas vakariņas, kurās nogaršosiet ēdienus ar jūsu nomedītajām trifelēm.


2.    Bani Yas salu kruīzs

Bani Yas salas pludmales oāze ir jauns un elegants piedāvājums 2016/2017 ziemas sezonai. Šī oāze atrodas nedaudz uz dienvidiem no Abu Dabi un sniedz saviem viesiem, kuri ceļo ar MSC kruīza kuģi, neaizmirstamu piedzīvojumu tropiskajā salas paradīzē. Šeit ir simtiem palmu, 2000 sauļošanās krēslu un vairākas zonas sportam vai SPA.

3.    Četras sezonas Anguilla

Viens no labākajiem Karību jūras kūrortiem  tiks atvērts no jauna šosezon un aicina saules meklētājus aizmirsties un izbaudīt Anguilla pludmales. Šeit ir viss, kas ietilpst fantastiskā kūrortā – restorāni, 975 metrus gara pludmale, rekreācijas zonas, SPA atpūtu un citas privilēģijas. Ja jūs šeit paliekat divas naktis, trešo nakti jums uzsauks, taču brīdinām, tas nav lēti.

4.    Hiltonu Podgorica Crna Gora

Ja vēlaties aiceļot uz Balkānu valstīm, tad iesakām Hiltonu Podgorica Crna Gora, kas atrodas Melnkalnē. Šī naktsmītne sevi pozicionē kā galamērķi, kas ir netradicionāli, taču ar 180 modernām istabām, prezidentāliem apartamentiem un skatu pār pilsētu, tā var uz šo titulu pretendēt. Melnkalne ir viena no vecākajām Eiropas valstīm un ar šādiem apartamentiem, jums nebūs jāraizējas par savu labsajūtu.

5.    St. Regis Maldivu kūrorts

Šis kūrorts šogad tika atvērts 1.novembri, piedāvājot luksusa kvalitātes piedzīvojumus saviem klientiem. Maldivu salas jau izsenis ir globāls ceļojumu galamērķis un šis kūrorts izceļas ar to, ka piedāvā saviem viesiem personīgo digitālo sulaini, vairākas villas un lielisku skatu uz pludmali.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41917896sec.