Septiņas pilsētas uz kurām aizceļot 2017.gadā

Visi esam dzirdējuši par labākajām valstīm, kuras ir katra tūrista galamērķis katru gadu, taču ir vērts, aizbraucot uz šīm valstīm, iepazīt kādu pilsētu, kura nebūtu valsts galvaspilsēta. Tādējādi, radot sev lielāku piedzīvojumu.

1.    Bordo, Francija

Bordo tika agrāk saukta par guļošo skaistuli. Jau šogad, Bordo ir beidzot pamodusies un gatava uzņemt tūristus. Pilsēta tagad ir savienota ar ātrgaitas vilcienu tīkliem un no Parīzes šeit var aizceļot tikai 2 stundu laikā. Cite du Vin ir obligāts apskates objekts vīna mīļotājiem.

2.    Keiptauna, Dienvidāfrika

Keiptaunas bezrūpīgie cilvēki ir smagi strādājuši, lai uz 2017.gadu sagādātu tūristiem jaunas kulturālās un gardēžu piesaistes vietas. Viņi sevi pozicionē kā Āfrikas pilsētu ar globālu skatu uz pasauli. Šeit varēsiet apskatīt modernus tirgus, kā arī, mākslas un dizaina mīļotājiem šeit būs ko redzēt.

3.    Losandželosa, ASV

Losandželosa ir pilsēta, kur, šķietami dzīvo visas slavenības un veselības fanātiķi. Taču šī pilsēta kļūst par lielisku kultūras cienītāju galamērķi. Kā arī, 2016. gadā, Losandželosā ir izveidots jauns metro ceļš, padarot šo pilsētu par lielisku transportam.

4.    Merida, Meksika

Meridas kultūras objekti piedāvā Yucatan Peninsula, kas ir lieliska atpūtas vieta pie pludmales. Dzīvā mūzika, vibranta kultūra un pats labākais no Meksikas ēdieniem, šeit varēsiet iepazīt īsto Meksikas garu.

5.    Ohrid, Maķedonija

Ohrida ir viena no ainaviskajām zemēm šajā sarakstā, lepojoties ar saviem zilajiem ezeriem. Šeit variet apskatīt gadsimtus senas baznīcas un militarizētas sienas, kas agrāk kalpoja maķedoniešu karavīriem.

6.    Pistoia, Itālija

Cilvēki dažkārt pauž viedokli, ka šī pilsēta ir kā mazā Florence. Tas viss dēļ tā, ka Pistoia ir liela koncentrācija mākslas un arhitektūras. Taču diemžēl, šī pilsēta nesaņem tik daudz tūristus, jo tai ir maza atpazīstamība. Mainiet to 2017. gadā!

7.    Maskava, Krievija

Runājot par tuvākiem galamērķiem, Maskavā, Krievijas federatīvās republikas galvaspilsētā, tiek sagaidītas radikālas pārmaiņas 2017. gadā, lai piesaistītu vairāk ceļotāju. Der arī atcerēties, ka futbola čempionāts 2017. gadā notiks tieši  šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,


Želesa
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2124958sec.