Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)

Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra. Jaunzēlandes sastāvā ietilpst 3 lielas salas un vairākas nelielas saliņas, kā arī salu grupas. Galvaspilsēta ir Velingtona, lielākās pilsētas ir Oklenda, Hamiltona, Neipīra, Kraistčērča un Danīdina.

Jaunzēlandes dienvidos ir subtropu un mērenā temperatūra. Siltākie mēneši ir decembris, janvāris un februāris. Aukstākie — jūnijs, jūlijs un augusts. Vasarā vidējā temperatūra ir starp 20º — 30 °C un ziemā starp 10º — 15 °C. Ziemeļsalā visu gadu ir silts, mitrs klimats. Dienvidsalā ir vēsāks klimats, ziemā ir iespējams neliels sals.

Mītiski meži, elpu aizraujošas kalnu ainavas, dzirdi ezeri, karsti geizeri no pašām zemes dzīlēm un apbrīnas vērti fjordi - nav pārsteigums, ka "Gredzenu pavēlnieka" sāgas filmēšanai tika izvēlēta tieši Jaunzēlande. Neparasti skaistā daba, mērenais klimats un salīdzinoši nelielais iedzīvotāju skaits padara šo valsti par pasaku valstību, kurā patiesi nav grūti iedomāties dzīvojam elfus un meža garus.

Tomēr, lai arī Jaunzēlande pēdejos gados ļoti lielu popularitāti iemantojusi kā Gredzenu pavēlnieka sāgas vieta, taču lielajam "bumam" pārejot, tā arvien vairāk uzmanību pievērš sev ar tradicionālāku tūrisma piedāvājumu - ar aktīvo tūrismu, neatkārtojamo dabu un jauniešiem brīvo vidi.

Jaunzēlande lutina arī gardēžus - ar svaigiem baltvīniem, pasaulē visgardākajiem jēra gaļas cepešiem, medussaldiem kivi augļiem un oriģināliem augstās kulinārijas sasniegumiem. Brīnumzeme, kas satuvina ar dabu un piepilda ar mieru un harmoniju.

Ieskatam piedāvājam lielisku un ceļot motivējošu video par jauniešu pavadītu mēnesi Jaunzēlandē!

P.S. Jaunzēlandē uz katru iedzīvotāju ir vismaz 9 aitas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33070588sec.