Noskaties vienu no pasaulē veiksmīgākajiem tūrisma video - par Indonēziju (VIDEO)

Indonēzija jeb pilnā nosaukumā Indonēzijas Republika, ir lielākā valsts Dienvidaustrumāzijā gan pēc platības, gan pēc iedzīvotāju skaita. Tā pazīstama kā salu valsts un tā atrodas uz 17 508 salām. Indonēzija ir pasaulē lielākā valsts, kas atrodas uz arhipelāga.

Pēc iedzīvotāju skaita, kas ir gandrīz 230 miljoni, Indonēzija ir ceturtā lielākā valsts pasaulē. Indonēzijas galvaspilsēta ir Džakarta un tā robežojas ar Papua Jaungvineju, Austrumtimoru un Malaiziju. Vēl tuvākās aizjūras kaimiņvalstis ir Singapūra, Filipīnas un Austrālija, kā arī Indijai piederošās Andamanu un Nikobaru Salas. Indonēzija atrodas starp Kluso un Indijas okeānu. Valsts teritoriju šķērso ekvatora līnija.

Nācija ir nabadzīga, ar ļoti zemu dzīves līmeni, lai gan valsts ir bagāta ar dažādiem dabas resursiem. Tajā skaitā Indonēzijā ir lielas naftas un dabasgāzes atradnes gan sauszemē, gan jūrā, milzīgas mežu platības, kur var iegūt kokmateriālus, un dažādu derīgo izrakteņu atradnes, piemēram, alvas, niķeļa un vara atradnes.

Kā stāsta "Jēkaba ceļojumi", Indonēzija ik mirkli ir cita! Mēs dzīvojam uz vulkāna, saka lombokieši, un mūsu dzīve ir pakļauta tā garastāvoklim! Tādēļ, ja šķiet, ka jau pazīsti šo zemi, nesteidzies, šis būs pavisam savādāks skatījums! Aiz māju fasādēm, aiz mopēdu drūzmas un skaistām pludmalēm ir cilvēku neapbružātas vietas: tur ciltis runā savā valodā, dzied uguns neskarts šamanis un zvejnieki bez maskām velk neticami lielas zivis. Viņi dzīvo savu senu dzīvi un mums ir ļauts tai pieskarties.

Vai pludmales ir skaistas? Tās ir klātas baltām, rozā un tumši pelēkām, un gandrīz melnām smiltīm. Ja izkāpsi no viesnīcas ērtuma, pamanīsi citu Indonēziju. Tā ir kā magnēts un to nevar aizmirst! Bali sala – kur pulcējas visas pasaules burvji. Lomboka – ar mūžzaļām ainavām un Rinjani vulkāna cēlumu. Flores un Komodo ir ūdens odiseja arī ķirzakām un lidojošām lapsām. Mūsu ceļojums būs aktīvā atpūta ārpus komforta zonas. Neparedzēti piedzīvojumi – mūsu ceļa vējš.

Lai iepazītu Indonēziju arī ar video palīdzību, noskaties šo, vairākus apbalvojumus saņēmušos Indonēzijas tūrisma video!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18784213sec.