Madridē darbojas «Robina Huda» restorāns

Robins Huds ir tēls, kas paņēma no bagātajiem - un paņemto atdeva nabadzīgākajiem. Tieši tāpēc šis tēls vienmēr ir bijis lielā cieņā parastās tautas acīs - un, lai arī personāžs būtībā laupīja, neviens šīs laupīšanas īsti neuzskata par laupīšanām.

Pēc šāda principa - un arī ar šādu nosaukumu, tomēr bez laupīšanas metodes, atvērts un darbojas kāds restorāns Spānijas galvaspilsētā Madridē.

Šajā restorānā dienas laikā tiek apkalpoti maksātspējīgi klienti, kuri par savu maltīti samaksā nedaudz vairāk nekā tā maksātu parastā restorānā - un par šo starpību tad restorāns vakaros un naktīs pabaro Madrides bezpajumtniekus.

Tomēr, ja domājat, ka bezpajumtnieki saņem sausiņus, kas palikuši pāri pēc tam, kad Madrides bagātnieki pamielojušies ar lasi, karbonādēm un labākajiem vīniem, maldāties.

Restorānā bezpajutniekiem tiek gatavotas tādas pašas maltītes kā maksājošajiem klientiem - piemēram, cepetis, ragū, sēņu zupa un citas lietas. Tāpat bezpajumtnieki tiek sēdināti pie skaisti klātiem galdiem un arī tiek apkalpoti tādā pašā manierē kā citi.

Restorānu nodibināja kāds 80 gadus vecs mācītājs, kurš paudis, ka viņa mērķis ir vienkāršs - paedināt cilvēkus tādā pašā veidā kā ēd cilvēki, kas to var atļauties, kā arī izplatīt labo pasaulē.

"Robina Huda" restorāns uzreiz, kopš tās atvēršanas decembrī, kļuvis par vienu no pieprasītākajām vietām Madridē - un te katru nedēļu gatavo labākie pilsētas šefpavāri, kas to dara bez maksas. Tāpat bez maksas strādā arī brīvprātīgie, kas apkalpo bezpajumtniekus.

Vairāk informācijas par šo restorānu meklē Tripadvisor lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17378402sec.