10 šķietami drošas vietas pasaulē, uz kurām ceļojot, uzmanīties iesaka ASV drošības dienesti

Pat izejot ārpus no mājas, rodas lielāki riski, nekā paliekot mājās. Līdz ar to, protams, arī ceļojot uz sev neierastu vidi, jaunu teritoriju, rodas riski. Lai mazinātu riskus savas valsts pilsoņiem ceļojot, katra valsts visai regulāri seko līdzi pasaulē notiekošajam un arī izplata brīdinājumus, ja kādreiz ceļošanas apstākļi ir slikti ceļošanai.

Ierasts, ka valstis ceļošanas brīdinājumus iedala vairākās kategorijās, piemēram 4: "Neceļo", "Rūpīgi apsver iespēju ceļot"," Uzmanies, ja ceļo" un "Ceļo, ievērojot parastos drošības nosacījumus". Pasaulē ir daudz vietu, kurās notiek aktīva karadarbība vai ir augsts noziegumu līmenis - tomēr arī vietas, kurās, šķietami, apdraudējuma nav, var saņemt oficiālo pārstāvju novērtējumu "uzmanies, ja ceļo" vai vismaz "rūpīgi apsver iespēju ceļot".

Lūk desmit vietas, kuras varētu šķist drošas, bet saņēmušas ASV oficiālos brīdinājumus par nepieciešamību uzmanīties, ja ceļojat (otrā līmeņa brīdinājums).

Dānija, Francija, Itālija, Lielbritānija, Vācija un Spānija

Šīs Eiropas valstis vēl arvien ir mērķis dažādām teroristu organizācijām, kas plāno uzbrukumus tām. Tie var notikt jebkurā brīdī bez brīdinājuma. Īpaši uzmanīgiem jābūt lielās pilsētās, pie jebkurām aizdomām, jāziņo drošības dienestiem par savām aizdomām.

Beliza

Šajā valstī ir augsts noziedzības līmenis, kas sevī ietver bruņotas laupīšanas, seksuāla rakstura uzbrukumus un cita veida apdraudējumus. Vietējai policijai trūkst resursu, lai cīnītos ar noziedzības līmeni.

Antarktika

Ceļojot uz Antarktiku cilvēki bieži nav gatavi īpaši sliktajiem un neprognozējamajiem laikapstākļiem. Laikapstākļi var pasliktināties dažu stundu laikā, radot nopietnu apdraudējumu cilvēkiem un tehnikai.

Bahamu salas

Arī Bahamu salās ir novērojams augsts noziedzības līmenis - īpaši pret tūristiem. Visbiežāk te notiek dažāda veida laupīšanas un tās tiek vērstas tieši pret tūristiem un viņu īpašumu. Bahamās arī izplatītas azartspēles un ar tām saistīti noziegumi.

Maldīvu salas

Tā kā Maldīvu salas ir ļoti populārs augstas klases tūrisma galamērķis, arī šīs salas ir teroristu mērķu augšgalā.

Protams, no 2. līmeņa brīdinājums nav īpaši nopietns, tas vēstī tikai par to, ka nepieciešams būt papildu piesardzīgam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19154501sec.