Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens

Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes, kas šobrīd mitinās Itālijas pilsētā Florencē, mēģinot gatavot tradicionālo itāļu ēdienu - makaronus jeb pastu, aizdedzinājuši savu īres dzīvokli. Un jā, viņi bija aizmirsuši makaronus ievietot ūdenī, kas arī ir iemesls uguns nelaimei.

Kā vēstī itāļu mediji, 20-gadīgās jaunietes makaronus nopirkušas vietējā lielveikalā un ielikuši tos katlā - tik tālu viss esot bijis veiksmīgi. Tomēr tālāk viss plāns vakariņām ticis izbojāts, jo katlu ar makaroniem jaunietes uzlikušas uz plīts, ieslēgušas to un devušās blakus istabā gaidīt līdz makaroni pagatavosies. Protams, pēc kāda brīža makaroni aizdegušies un virtuvē izcēlies neliels ugunsgrēks.

Šeit gan jaunietes zinājušas kā rīkoties - viņas izsaukuši ugunsdzēsējus, kas apdzēsuši ugunsgrēku. Lai arī virtuve un daži tajā esošie piederumi nedaudz cieta, neviens no cilvēkiem nav skarts.

Meitenes pēc tam policijai skaidrojušas, ka patiešām nezinot kā gatavot pastu.

Notikušais saņēmis daudz vīpsnus no itāļu puses, kas norāda, ka amerikāņu meitenēm vajadzētu doties uz Makdonaldu. Tomēr cilvēki arī norāda, ka ASV teju viss ēdiens, ko pārdod lielveikalos, ir pusfabrikāti, kas tikai jāieliek mikroviļņu krāsnī.

Bet ir arī pozitīvā puse - kāds Florences šefpavārs - šefs Piči, lasot par notikušo, piedāvājis visām četrām meitenēm ēst gatavošanas mini kursu. Pagaidām nav zināms, vai meitenes šo piedāvājumu pieņems, bet nu ir skaidrs - noteikti vajadzētu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41033983sec.