Atēnās ceļotājiem no jauna atklāts slavens pludmales kūrorts

Ja kādam ceļotājam šajā vasarā Latvijas sauli ieplānots samainīt pret Grieķijas tveici, tad der ielāgot, ka Grieķijas galvaspilsētas Atēnas Rivjērā pēc renovācijas no jauna atklāts viens no slavenākajiem pludmales kūrortiem "Astir Beach", kā arī pārmaiņas piedzīvojusi tajā esošā viesnīca "Astir Palace Hotel".

Sešdesmitajos gados kūrortu bija iecienījušas tādas slavenības kā ASV prezidenta Džona Kenedija sieva Žaklīna Kenedija-Onase, samtainās balss īpašnieks Frenks Sinatra, aktrise Džeina Fonda un pat populārā grupa "The Beatles".

Kūrorts atrodas aptuveni pusstundas braucienā no Grieķijas galvaspilsētas centra un tā teritorijā atrodas "Apollo Zoster" templis, kas datēts ar sesto gadsimtu un atrodas vien dažu soļu attālumā no jūras krasta.

Kūrorta īpašnieki cer, ka pateicoties renovācijai tiem izdosies atjaunot 60. gadu spozmi, kad Astiras pludmale bija iekārojama vieta, kur pavadīt savu atvaļinājumu.

Viesnīcā ir viss, kas nepieciešams lieliskam atvaļinājumam Grieķijas noskaņās. Bārā iespējams nobaudīt plašu grieķu vīna klāstu, savukārt restorānā ikviens tiks lutināts ar Vidusjūras virtuves labākajiem ēdieniem, kas pagatavoti tikai no vietējiem produktiem.

Tāpat viesnīcā būs iespēja baudīt arī Spa procedūras, ūdens fitnesu, jogu, bet naktis tiks aizvadītas karstasinīgās ballītēs.

Vairāk par kūrortu lasi astir.gr.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58506894sec.