Portugāle piedāvā jaunu 1 gada vīzu e-darba klejotājiem ārpus Eiropas Savienības

Portugāle piedāvā jaunu 1 gadu vīzu e-darba klejotājiem, kuri nav Eiropas Savienības pilsoņi, bet vēlas 12 mēnešus strādāt un dzīvot Portugālē. Vīza attiecas uz cilvēkiem, kuri var veikt savu darbu attālināti un strādāt jebkurā pasaules vietā, kur ir pieejams internets.

Portugāles valdība vēlas piesaistīt mājas ofisa viesstrādniekus, kuriem mēneša darba alga nav zemāka par 2 800 eiro pēc visu nodokļu nomaksas. Modernās darba pasaules klejotāji ar jauno vīzu var strādāt un dzīvot Portugālē, bet pēc tam iegūt uzturēšanās atļauju līdz 5 gadiem. Ar šo vīzu e-darba klejotāji var ceļot visā Eiropas Savienībā.

Portugāles valdība ir pamanījusi jauno darba modeļa tendenci un tāpēc vēlas piesaistīt turīgus darba cilvēkus no visas pasaules. Portugāle slavējas Eiropas Savienībā ar zemām dzīvošanas izmaksām, patīkamu klimatu, bagātu kultūru un atpūtas iespējām, vietējo angļu valodas zināšanām, intensīvu starptautisku satiksmi un daudzveidīgu virtuvi.

Portugāle cer ar šo vīzu cer piesaistīt papildus iespējas arī vietējam darba tirgum, jo šie cilvēki bez naudas var radīt arī citas vērtības - jaunas darba vietas, uzņēmumus un kontaktus no visam pasaules malām. Portugāle cer iegūt Kalifornijas slavu Eiropas Savienības ietvaros, kur tā rada ideālus apstākļus IT darba veicējiem.

Jaunā vīza ir sākusi darboties ar 30.10.2022.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48094583sec.