Pasaules viesnīcu savdabīgākie piedāvājumi [1]

Ar cik neparastiem un reizēm pat trakiem pakalpojumiem gatavi mūs šokēt viesnīcu īpašnieki, lai tikai izpelnītos labvēlību. Viesnīcu biznesa portāls ProHotel publicējis tikai dažus piemērus, bet ar to pilnīgi, lai ikviens saprastu – lai piesaistītu klientus, viesnīcu saimnieki gatavi likt lietā jebkurus līdzekļus.

Sanpaulu viesnīca Hilton Sao Paulo Morumbi (Brazīlijā) ir gatava saviem klientiem nodrošināt maksimāli komfortablu pārvietošanos pa pilsētu. Nekādu sastrēgumu vai citu nebūšanu, jo – viesiem ir iespēja doties no un uz lidostu, kā arī veikt iepirkšanās tūres ar... helikopteru. Vienkārši, bet galvenais – ar gaumi.

Ņujorkas apartamentu The Benjamin saimniekiem par visu svarīgāks ir viesu naktsmiers, tādēļ tur ieviests īpašs amats - «miega» šveicars. Viņa pienākumos ietilpst vakara un nakts stundās klusām aizvadīt uz numuriem viesus, kas atgriežas no pilsētas jautrā noskaņojumā, kā arī jau saknē izskaust jebkādus trokšņa celšanas mēģinājumus pašā viesnīcā.

Savukārt Florences viesnīcā Palazzo Magnani Ferroni īpaša uzmanība tiek pievērsta viesu smaržas izjūtām. Kad ceļotājs reģistrē savu vizīti, viņš tiek aicināts nosaukt savu mīļāko smaržu. Ieradies viesnīcā un atvēris sava numura durvis, viesim pretī vēdīs tieši šis aromāts.

Elitāro viesnīcu tīkls The Ritz Carlton akcentē savu ekskluzīvo pakalpojumu tehnoloģisko aspektu – lai viesiem nerastos nekādas problēmas šajā ziņā un lai būtu pieejami vissarežģītākie pakalpojumi, viesiem tiek piedāvāti «tehnoloģiju virssulaiņa» pakalpojumi.

Viņa pienākums ir apmierināt klientu visizsmalcinātākās vajadzības tehnoloģiju jomā, kā arī tikt galā ar visām iespējamajām tehnikas problēmām. Piemēram, klientam atliek vien pateikt, viņš vēlas no Parīzes nosūtīt faksu uz Amazones džungļu vidienes aborigēnu ciematu, un pārējais jau ir The Ritz Carlton «virssulaiņa» problēma.

Īpši izcēlies ir Fitzpatrick Hotels Vašingtonā. Tur ekskluzīvs pakalpojums ieviests pašiem mazākajiem – meitenītēm, kuras vēl tic, ka lelles ir dzīvas. Šeit ģimenēm ir iekārtoti īpaši numuri – ar īstu istabu, kur dzīvot lellēm. Šīs istabas aprīkotas ar īstām gultiņām, skapīšiem, galdiem un visu pārējo, kam jābūt īstā viesnīcas numurā. Ir pat leļļu čības un dvielīši. Interesanti, ka viesnīcas šveicari pie ieejas gan bērnus, gan viņu lelles uzrunā vārdos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 hmmz 12/04/2007 10:41 te kaut kas nav īsti uzrakstījies līdz galam..

Viesnīcu biznesa portāls ProHotel publicējis tikai dažus piemērus, BET AR TO PILNĪGI, lai ikviens saprastu – lai piesaistītu klientus, viesnīcu saimnieki gatavi likt lietā jebkurus līdzekļus.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23061705sec.