Čemodānu izgudrotāji piedāvā aizvien neparastākus variantus [1]

Rūpējoties par ceļotāju ērtību, kuriem ne reti iznāk ilgāku laika sprīdi uzkavēties, piemēram, lidostu uzgaidāmajās telpās, ir uzsākta neparastu un pārveidojamu čemodānu ražošana.

Krievu dizaineri Igors Gurovičš, Anna Naumova un Jegors Belousovs, kuri pārstāv Ostengruppe studiju, ir izveidojuši „Džeimsa Bonda čemodānu”. Jauno čemodānu var pārveidot par krēslu, plauktiņu ar lampu un seifu.

Tāpat arī britu kompānija Live Luggage ir izveidojusi čemodānu Henk’s, kas arī pārveidojas par ērtu krēslu un ir aprīkots ar motoriņu, kas ļauj čemodānu pārvietot automātiski.

Turpretī Electric suitcase čemodāns ir aprīkots ar jaudīgu aizsardzības sistēmu, kura nozagšanas gadījumā pārsteigs laupītāju ar spēcīgu sirēnas signālu un, ieslēdzot attiecīgu strāvas režīmu, dos spēcīgu strāvas triecienu.

Vēl neparastāks ir čemodāns ar nosaukumu „Fido”, kuru ieprogrammēt var uz attiecīgo čemodāna īpašnieku balss skaņām vai komandām. Turpretī pavisam nesen plašākai publikai tika Ķīnā prezentēts čemodāns-velosipēds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 07/02/2008 11:13 aha iedomājos, kas notiks, ja sirēna kļūdas pēc sāks skanēt lidojuma laikā un čemodāns izmisīgi dos strāvas triecienus pa tuvumā esošo lidmašīnas elektroinstalāciju.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30764294sec.