Divu zvaigžņu viesnīcas - laba un lēta izvēle

Baseins un sauna, jumta terase un platekrāna televizori, balkons un logs ar skatu uz jūru - tas, kas izklausās pēc pieczvaigžņu viesnīcas apraksta, reizēm atrodams arī labā divu zvaigžņu viesnīcā. Citiem viesiem svarīgāk ir tas, lai viesnīca, kas ir salīdzinoši lēta, vienkārši ir tīra un kārtīga.

Tiešsaistes ceļojumu portāls Expedia piedāvā viesnīcu vērtēšanas sistēmu, kur ar noteikti skaitu punktu tiek vērtēti tādi viesnīcu kvalitātes rādītāji kā pakalpojumu klāsts, cena, iekārtojums. Vērtējumus izsaka gan eksperti, gan arī ceļotāju miljoni, kas pabijuši šajās viesnīcās. Vadoties pēc šiem vērtējumiem, labākās viesnīcas tiek iekļautas tā saucamajā Insiders‘-Select-Liste, kas apkopo zinātāju ieteiktas viesnīcas. Īpašu šo sarakstu padara tas, ka visas ieteiktās viesnīcas ir izmēģinātas un to ir darījuši tādi paši cilvēki kā jebkurš cits ceļotājs.

Dodoties ceļojumā, katram ceļotājam ir savs budžets, tādējādi arī ir skaidras iespējas, cik naudas var tērēt. Divu zvaigžņu viesnīca – tā ir laba iespēja budžeta ceļotājam, īpaši tāpēc, ka arī divu zvaigžņu viesnīcas var būt lieliskas.

Labākās divu zvaigžņu viesnīcas pasaulē, kas iekļautas Insiders’ Select List sarakstā:

Hibiscus Beach Hotel, Virdžīnu salas/St. Croix sala (Karību reģions): viesnīca atrodas tieši jūras krastā un tajā ir gan bārs, gan restorāns, gan arī bezmaksas bezvadu internets.

Extended Stay Deluxe St. John's, Ņūfaundlenda (Kanāda): tūristi vēl maz apmeklē Ņūfaundlendu, tomēr tur jau tagad pieejama laba un lēta viesnīca, kas piedāvā arī bezmaksas transfēru no lidostas.

Séjours et Affaires, Clermont-Ferrand (Francija): skats no viesnīcas uz pazīstamo Puy de Dôme ir sensacionāls. Lielajos apartamentos atrodami HD televizori un virtuves iekārta, jo viesnīca ēdienreizes nepiedāvā. Viesnīcā pieejamas ģimenes istabas, arī mājdzīvnieki laipni aicināti.

Niles Hotel, Stambula (Turcija): mazā, ģimenei piederošā viesnīciņa atrodas vecpilsētā, trīs minūšu gājiena attālumā no Lielā bazāra un divpadsmit minūšu - no Zilās mošejas, Sofijas katedrāles un Topkapi pils. No jumta terases paveras skats uz Marmora jūru.

Super 8 Barrie, Ontārio (Kanāda): šķiet, ka šai divu zvaigžņu viesnīcai ir piecas zvaigznes - te pieejams iekšējais baseins, burbuļvanna, fitnesa zāle.

Madame Vacances Résidence les Terrasses de Peyragudes (Francija): viesnīca atrodas Pireneju kalnos un piedāvā lielisku skatu uz kalniem, kā arī iekšējo baseinu. Peldoties bez maksas var lūkoties uz sniegotajām kalnu virsotnēm.

Siesta Hotel, Sentdžordža, Grenada (Karību reģions): mazā, omulīgā viesnīciņa atrodas 200 metru attālumā no Grand Anse pludmales. Baseins tā vien aicina izpeldēties, bārā ir atsvaidzinoši dzērieni, bet restorānā - gardi Karību ēdieni.

Antheus Hotel, Saint-Malo (Francija): pašā Bretaņas sirdī atrodas jauka viesnīca, no kurienes vien 600 metru attālumā atrodas Rochebonne pludmale. Istabiņas ir šarmantas un individuālas.

Madame Vacances Residence Cami Real, Saint-Lary-Soulan (Francija): arī šī viesnīca atrodas Pirenejos un piedāvā apartamentus trīs stāvos. Pieejams baseins, burbuļvanna, sauna un tvaika pirts.

Appart City Limoges, Limoža (Francija): viesnīca atrodas vēsturiskā kvartālā un turpat blakus ir arī apmeklējami tūrisma objekti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21382308sec.