Austrijas kūrortā tiks atklāts supermoderns SPA komplekss

Jaunais termālais komplekss Tauern SPA, kurā ietilpst viesnīca, vairākas SPA zonas, biznesa centrs un restorānu komplekss, tiks atklāts Kaprunas pilsētiņas centrā.

Ši projekta ietvaros, atsaucoties Kaprunas municipalitates aicinajumam, sešu gadu laika pilsetinas centra uzcelts šobrid modernakais SPA komplekss, kuram jaklust par jaunu avotu turisma attistibai regiona. Projekta realizācija investori ieguldījuši 89 miljonus eiro.

Kompleksa platība ir 48 000 m2, ap to slejas Augstā Tauerna kalnu grēdas (Hohe Tauern). Vienā no kompleksa ēkām atrodas ģimenes atpūtas tipa 4* viesnīca ar 160 numuriem – savu SPA centru, kā arī atsevišķu SPA centru, kas aizņem vairākus ēkas stāvus – ar panorāmas terasēm un logiem tajos.

Kompleksa piedāvājumā (kompleksa iekšējās telpās un ārpus tām) ir visdažadāko veidu saunas, t.sk. sauna ar maizes krāsni, zāļu pirts, biosauna, «sāls lakoniums», dažādas aromāterapijas tvaika pirtis utt. Turklāt kompleksā ir arī atklātie un segtie baseini: distanču peldēšanai, ar pretstraumi, grotu, kaskādēm u.c., kā arī SPA salons, kurā būs pieejamas ļoti kvalitatīvas procedūras.

Tauern SPA kompleksā padomāts arī par bērniem – viņiem izveidoti speciāli baseini, pieejamas izklaides, kuras var baudīt speciālā bērnu SPA – tur ir ne tikai 127 m garš cauruļveida ūdens slīdkalniņš, dažādi baseini, bet arī animācija, alpīnisma sieniņa, multimediju telpa un daudz kas cits.

Bez visa pieminētā kompleksā ir arī panorāmas tipa fitnesa zona un biznesa centrs ar 6 konferenču zālēm (maks. 240 cilv.), tāpat pēc atvēršanas strādās 6 restorāni un bāri.

Tez Tour kompāniju direktors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs uzskata: «Šāda kompleksa atklāšana Kaprunā šo kūrortu padara unikālu. Nekur citur Austrijā nav tamlīdzīga kūrorta, kurā ir gan ledājs, gan ezers, gan tik lielisks SPA centrs.»

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52648497sec.