Relaks Tūre: Pārdomas un miers pirms došanās Andu kalnu pārgājienā - II daļa [1]

Ar piedzīvoto Andu kalnos (Kordiljeros) Travelnews.lv lasītājus iepazīstina Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs. Ceļojuma iespaidi tiks publicēti vairākās daļās, tāpēc lūdzu, sekojiet līdzi!!!

 

2.diena - 3.februāris, ceturtdiena

Pārdomas un miers

Šodien ir brīvdiena, un ļoti prātīgi, ka pēc pamatīgas izjādes katra nākošā diena ir brīva, lai varētu relaksēties. Katrs atrod savu nodarbi. Ejot pa kalnu upi, atrodu milzīgu akmeni. Nekur jau nav jāsteidzās. Šeit nav interneta un mobilo sakaru. Vēlāk izlieku gultu ārpus telts un veroties Andu kalnos sauļojos. Gulta ir vieglas konstrukcijas, saliekama, tai pašā laikā ļoti ērta. Marcela visiem veic masāžas. Tam nolūkam pirms un pēc pusdienām tiek pārkārtota telts – restorāns.

Praktiskas lietas:
Lidojums: Lai nokļūtu Santiago de Chile, lidojot no Rīgas ir jārēķinās ar trim lidojumiem. Piemēram, Rīga - Frankfurte - Buenosairesa - Santjago de Čīle.
Ceļasoma: Ceļasomā cenšaties aizmirst savus personīgos tualetes piederumus, jo ekspedīcijas somā jums būs pilnīgi viss nepieciešamais - sākot no saliekamās zobu birstes līdz pat skuveklim un želejveidīgajām putām.
Vismaz 45 dienas pirms ceļojuma jums ir jāiesniedz savu drēbju izmēri, lai vietējais skrodnieks tieši jums uzšūtu jātniekam nepieciešamo tērpu. Paņemiet līdzi labus vieglus kalnākāpēju zābakus. Čemodānā jābūt daudz brīvai vietai, jo pēc ceļojuma visu ekipējumu jūs varēsiet ņemt līdz, un kā sāpēs sirds, ja somā nebūs vietas. Jūsu tērps gluži kā fotogrāfijas būs labākā atmiņa par veikto piedzīvojumu!
Ko vēl apskatīt? Atpakaļceļā ir dažādas papildu iespējas - ar autobusu aizbraukt uz Argentīnas vīnu dzimteni Mendozas reģionu un tālāk uz Buenosairesu, doties uz Saltas provinci lai izbrauktu ar debesu vilcienu, apmeklēt Ledāju Nacionālo parku Patagonijā vai Iguazu ūdenskritumus. Konsultējoties ar katru personīgi atradīsim labāko risinājumu.
Potes: Nav vajadzīgas
Pārtikas produktu karantīna: Čīlē ir stingri aizliegts ievest pārtikas produktus. Gan rokas, gan lielā bagāža tiek skanēta un izņemti visi produkti. Praksē redzēju, ka izņem arī neatvērtu medus burku.
Telefons: Kalnos nav pārklājuma, tāpēc atstājiet to viesnīcā.
Elektrība: Kalnos nebūs iespējams uzlādēt fotoaparātu, tāpēc akumulatoram ir jābūt kārtīgi uzlādētam.

 

Vairāk informācijas: www.relaksture.lv

Ceļojuma pirmo daļu lasiet šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 06/06/2011 11:17 Kad būs turpinājums? Pastāstiet arī par skaistajām meitenēm!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54822302sec.