TEZ TOUR uz Latviju «atgriež» aviokompāniju Austrian Airlines

Foto: Konstantīns Paļgovs, TEZ TOUR ģenerāldirektors Baltijas valstīs

Noslēdzot sadarbības līgumu ar Austrian Airlines Group par čārterlidojumu programmas izpildi 2011/2012.gada ziemas sezonā no Rīgas uz vispasaules slaveno slēpošanas kūrortu Insbruku (Austrija), starptautiskais tūrisma operators TEZ TOUR atgriež uz Latviju vienu no Eiropas Savienības prestižākajām aviokompānijām Autrian Airlines. Pirmie lidojumi no Rīgas uz Insbruku tiks veikti nākamā gada 07.janvārī.

„Tas ir nozīmīgs notikums aviācijas nozarē kopumā, jo viena no Eiropas Savienības vadošajām aviokompānijām, kāda ir Austrian Airlines, izrādījusi uzticību Latvijas tūrisma operatoram, un tādējādi arī vietējie tūristi varēs izbaudīt visaugstāko apkalpošanas servisu kāds patlaban ir Eiropā.

Parakstot sadarbības līgumu augusta sākumā Vīnē, TEZ TOUR ir lepns, ka uz Latviju atgriež Austrijas nacionālo aviokompāniju Austrian Airlines, kas no Latvijas tirgus bija aizgājusi pirms trijiem gadiem,” presi informēja TEZ TOUR ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs.

Tiešos lidojumus uz Austrijas slēpošanas kūrortiem TEZ TOUR veiks ar LAUDA AIR reaktīvo lidmašīnu Fokker 100 katru sestdienu, sākot ar nākamā gada 07.janvāra līdz 24.martam. No Rīgas uz Insbruku lidojums ilgs apmēram 2 stundas. Tiroles reģiona slēpošanas kūrorti atrodas tikai 22 -100 kilometru attālumā no lidostas. Tādējādi pie visiem kūrortiem būs ātra un ērta piekļūšana. Visos slēpošanas kūrortos tūristus uzņems TEZ TOUR pārstāvji, jo jau trīs gadus Austrijā darbojas starptautiskā tūrisma operatora TEZ TOUR ofiss.

„Kopumā no Rīgas uz Insbruku tiks veikti 12 čārterlidojumi, un TEZ TOUR šajā periodā plāno apkalpot vairāk nekā 1200 tūristus,” tā K. Paļgovs.

Insbruka ir gaidīts virziens ne tikai Latvijas, bet visas Baltijas tūristu vidū, jo Tiroles reģiona slēpošanas kūrorti (Zeldene, Meirhofena, Neištifta, Zēfelde, Serfausa, Išgla, Kicbīele) ir vieni no populārākajiem slēpošanas kūrortiem visā Eiropā. „Mēs esam pilnīgi pārliecināti, ka čārterlidojumu programma uz Insbruku kļūs par vienu no pieprasītākajiem šajā ziemas sezonā,” sacīja K.Paļgovs

Parakstot sadarbības līgumu, TEZ TOUR un Austrian Airlines Group vienojās par ļoti nozīmīgu faktu: lidojot uz Insbruku, tūristiem par slēpošanas inventāru netiks prasīta papildus maksa - tā jau būs iekļauta kopējā ceļojuma piedāvājumā. Jāuzver arī tas, ka lidojums laikā tiks pasniegtas uzkodas, ko pasniegs Eiropa labi pazīstamā katering kompānija Do&Do.

Ceļojumus uz Insbruku tūristi varēs iegādāties visās lielākajās ceļojumu aģentūrās Latvijā jau no 10.augusta.

Īsi par Tez Tour:

Patlaban Tez Tour ir lielākais tūrisma operators Latvijā un viens no vadošajiem starptautiskajiem tūrisma operatoriem Eiropā. Savu pārstāvniecību Latvijā Tez Tour atklāja 2002. gada aprīlī, un patlaban savas ceļojumu programmas piedāvā vairāk nekā 150 tūrisma un ceļojumu aģentūrās visā Latvijā. Tez Tour grupa apvieno 50 ofisus 18 pasaules valstīs. No tiem 22 ofisi uzņem tūristus, bet 28 nodarbojas ar izejošo tūrismu (tie ir ofisi Baltijas, Austrumeiropas un NVS valstīs). Tez Tour galvenie virzieni ir: Turcija (no 1994.gada), Ēģipte (no 1997.gada), Spānija (no 2003.gada), Grieķija (no 2008.gada), Taizeme (no 1997.gada), Kuba un Dominikāna (no 2007.gada), Maldīvu salas un Šrilanka (no 2007.gada), Austrija (no 2009.gada), AAE (no 2010.gada). Kompānijai pieder arī 5 zvaigžņu viesnīcu ķēde „AMARA World” četras viesnīcas Antaljas piekrastē: „Amara Beach Resort” Sidē (no 2004.gada), „Amara Wing Resort” Kemerā (no 2004.gada), „Amara Club Marine” Kemerā (no 2005. gada) un „Amara Dolce Vita” Kemerā (no 2007.gada).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17266798sec.