Cik maksā pasaule? – dārgākie tūrisma piedāvājumi 2012. gadā. 1. daļa [2]

200.000 ASV dolāru, un drīz atvaļinājumu varēs pavadīt arī kosmosā. Ienirt pie „Titānika” vraka vai par 20.000 eiro vakariņot Madrides Prado muzejā pie paša izvēlētas gleznas? Bet varbūt šampanieša brokastis ledāja virsotnē? Ar helikopteru, zemūdeni un mazliet „sīknaudas” speciālo ceļojumu organizatori īstenos gandrīz jebkuru jūsu sapni par ceļojumu.

Tie, kas gatavi turpmākos 50 gadus atvaļinājumā nedoties, pārtikt no maizes un ūdens, vai arī tie, kas īstu luksus klases atvaļinājumu var atļauties, var izvēlēties 2012. gadā vienu no šiem galamērķiem:

Madride, Spānija – vakariņas Prado muzejā

Sapņojat par nakti muzejā, kur viens pats varēsiet baudīt Karavadžo, Goijas vai Velaskēza mākslu? Tas ir iespējams Spānijas galvaspilsētas slavenajā Museo del Prado – kad vakarā aiz tūristiem tiek slēgtas muzeja durvis, pieczvaigžņu viesnīcas "Villa Magna" viesi var saņemt īpašu kulināri māksliniecisku apkalpošanu. Samaksājot 20.000 eiro, jūs saņemsiet mākslas vēsturnieka vadītu ekskursiju pa muzeja ekspozīciju un krājumu, bet pēc tam varēsiet izvēlēties gleznu, pie kuras tiks uzklāts galds ar desmit ēdieniem pēc jūsu izvēles. Vakariņas kuplinās pianists, vijolnieks vai, ja tā jums patīk labā, smagā roka grupa. Pēc nakts Royal Suite apartamentos nākamajā dienā jūsu rīcībā tiks nodota Maserati markas automašīna ekskursijai pa Madridi. Minimālais uzturēšanās laiks viesnīcā ir divas naktis.

Forsītu sala, Jaunzēlande – pašam sava privātā sala

Ja jums apnikuši līdzcilvēki, varat noīrēt vienu no Marlboro arhipelāga salām Jaunzēlandē – 750 hektārus lielo Forsītu salu (Forsyth Island) sev vienam pašam un pāris dienas iejusties Robinsona Krūzo ādā. Tur jūs būsiet drošs, ka par 1.000 ASV dolāriem dienā uz salas nesatiksiet nevienu cilvēku, jo apkalpojošā personāla uzdevums ir piegādāt jums svaigas jūras veltes un salas augļus tā, lai jūs viņus pat nepamanītu. Nokļūt uz vientuļās salas no Jaunzēlandes galvaspilsētas Velingtonas iespējams vairākos veidos, piemēram, ar kuģi par 280 eiro abos virzienos vai ar helikopteru par 800 eiro vienā virzienā. Ja jūsu alkas pēc vientulības nav tik lielas, uz salas pietiks vietas vēl pieciem jūsu draugiem. Maoru valodā Forsītu salas nosaukums ir Te Paruparu – „Labā”. Individuālos braucienus organizē Vladi Private Islands.

Grenhena, Šveice – šampanieša brokastis ledāja virsotnē

Zilas debesis, gurkstošs sniegs – tieši tā jāsākas jūsu īpašajai dienai Alpos, aizmirstot garās gaidītāju rindas pie slēpošanas trasēm. Samaksājot 1.500 eiro par divām personām, Šveices pilsētā Grenhenā (Grenchen) iespējams rezervēt helikopteru, kas jūs uzvedīs ledāja virsotnē 3.000 metru augstumā. Pēc divu līdz divarpus stundu ilga lidojuma pāri Ementālei, Eigera kalnam vai jebkur citur pēc jūsu izvēles lidaparāts nogādās jūs Petersgrata (Petersgrat) ledāja virsotnē, kur rīta saules staros jūs varēsiet baudīt lašmaizītes un svaigus augļus, saskandinot ledusauksta šampanieša glāzes. Individuāli rezervēt šo braucienu iespējams www.heli-west.ch.

Ņūfaundlenda, Kanāda – ieniršana pie „Titānika” vraka

Kas gan ir uzkāpšana seštūkstošniekā, salīdzinot ar ieniršanu 3.800 metru dziļumā pie pasaules slavenākā kuģa vraka? Cilvēki, kam ir tieksme uz ekstrēmām izklaidēm un daudz naudas, 2012. gadā var iepriecināt sevi ar īpašu piedzīvojumu: nolaišanos pie „Titānika”, kurš nogrima tieši pirms 100 gadiem. Jubilejai par godu tūrisma operators Horizon & Co jūlijā organizē 20 cilvēku grupu, kas dosies 15 dienu tūrē pa Kanādas Jaunskotijas provinci, kā arī Ņūfaundlendu un Labradora salu, bet pēc tam pa divi dosies aptuveni divarpus stundu ilgā ceļā uz okeāna dibenu, kur 1985. gadā tika atrasts „Titānika” vraks. Zem ūdens būs iespējams pavadīt trīs līdz četras stundas un savām acīm apskatīt par nenogremdējamu uzskatītā „Titānika” paliekas. Ceļojuma laiks – 12. līdz 27. jūlijs, cena – 66.257 ASV dolāri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilze 01/04/2012 17:37 Jauki piedāvājumi un satriecošas idejas :)

2 Vineta 01/04/2012 11:56 Neteikšu, ka summas ir astronomiskas. Luksusa viesnīcā dažreiz nodzīvot nedēļu sanāk pat dārgāk!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1946671sec.