Seši no desmit Eiropas labākajiem kempinga laukumiem atrodas Vācijā

Ja plānojat nākamvasar doties ceļojumā pa Eiropu ar telti vai treileri, iepazīstieties ar jaunāko Eiropas kempingu reitingu, un jūs atradīsiet gan skaistu vienkāršību, gan īstu augstāko klasi. Reitinga izveidē apkopoti 40`000 tūristu vērtējumi par 24`000 kempingu 44 Eiropas valstīs, izvēloties desmit ar visaugstāko klientu apmierinātības rādītāju, kas nupat saņēmuši interneta vietnes Camping.Info pasniegto balvu - „Camping.Info Award 2012“.
Lai vispār varētu pretendēt uz apbalvojumu, kempinga vietai bija jāsaņem vismaz 70 novērtējumi. Reitingā triumfē Vācijas kempingu piedāvājums – seši no desmit balvas saņēmējiem atrodas Vācijā.
Desmit labākie Eiropas kempingi:

1. Camping Hopfensee, Fissene, Bavārija (Füssen), Vācija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārā tīrība, īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem (0-12 gadi) un senioriem. 8 hektāru platībā ir 379 vietas, baseins, sauna, tvaika pirts un solārijs, labs restorāns un veikals.

2. Caravan Park Sexten, Dienvidtirole, Itālija: īpaši augsti novērtēta sanitārā tīrība un miers, īpaši piemērots senioriem un pāriem. Sekstenas Dolomītu kalnos 1520 metru augstumā virs jūras līmeņa paveras iespaidīga panorāma uz apkārtni.

3. Camping Marina di Venezia, Kavalino (Cavallino), Itālija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārie apstākļi, īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem (0-12 gadi) un pāriem. 2841 vieta un viss, ko var vēlēties kemperu ceļotāji, - tieši jūras krastā, papildus liels ūdens atrakciju parks, sporta laukumi, restorāni, veikali, bāri.

4. Camping Seiser Alm, Dienvidtirole, Itālija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārie apstākļi, īpaši piemērots senioriem un pāriem. Romantiska apkārtne, iespējams apmesties ne tikai savā teltī vai treilerī, bet arī noīrēt apartamentus un kemperi.

5. Park-Camping Lindau am See, Bavārija, Vācija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārie apstākļi, īpaši piemērots senioriem un pāriem. Sporta laukumi, bērnu pieskatīšanas pakalpojumi un atrašanās vieta – tieši Bodenes ezera (Bodensee) krastā. Veikals, ātro uzkodu ēstuve un restorāns, kas piemērots visām vecuma grupām.

6. Camping Jesolo International, Venēcija, Itālija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un brīvā laika pavadīšanas iespējas, īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem un jauniešiem. Pirmais pilna servisa kempinga laukums, kas piedāvā neskaitāmas ūdens sporta iespējas, tenisa un golfa laukumus, minigolfu, izjādes, bezvadu interneta pieslēgumu un citus pakalpojumus pie Eiropas garākās iepirkšanās ielas tieši Adrijas jūras krastā.

7. Camping Sanssouci zu Potsdam / Berlin, Brandenburga, Vācija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārais stāvoklis, īpaši piemērots senioriem un pāriem. Kempings izveidots kādreizējās ķeizara medību teritorijās – parkā ar simtgadīgiem ozoliem. Kempingā ir ļoti labs restorāns, bet tie, kas vēlas baudīt kultūru, itin ātri var nokļūt Berlīnē ar tās daudzveidīgo piedāvājumu.

8. Ferien-Camping Münstertal, Bādene-Virtemberga (Baden-Württemberg), Vācija: īpaši augsti novērtēts sanitārais stāvoklis un serviss, īpaši piemērots senioriem un pāriem. Piedāvājumā gan atklātais, gan slēgtais baseins, dažādas pirtis un dīķis makšķerēšanai. Restorāns piedāvā klasisku Švarcvaldes virtuvi.

9. Campingpark Kühlungsborn, Meklenburga-Priekšpomerānija (Mecklenburg-Vorpommern), Vācija: īpaši augsti novērtēta atrašanās vieta un sanitārie apstākļi, īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem (0-12 gadi) un pāriem. „Kempingu pērle Baltijas jūras krastā” ir viens no biežākajiem komplimentiem, ko izteikuši tūristi.

10. Nordsee-Camp Norddeich, Lejassaksija (Niedersachsen), Vācija: īpaši augsti novērtēti sanitārie apstākļi un miers, īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem (0-12 gadi) un pāriem. Jaunais kempings piedāvā īpašas sporta aktivitātes bērniem, radošās darbnīcas bērniem un ģimenēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93251014sec.