Ko tūristi aizmirst viesnīcās – pagājušā gada negaidītākie atradumi britu viesnīcās [1]

Kremācijas urna, kāmītis vārdā Fredriks un Ferrari 458 aizdedzes atslēgas - britu viesnīcu ķēde Travellodge sastādījusi sarakstu ar 20 neparastākajām lietām, ko tūristi pagājušā gada laikā aizmirsuši viesnīcās. Zobu birstes, kurpes vai kosmētikas somiņas ir tik parasti atradumi, ka tās, protams, sarakstā nav iekļuvušas. Vistrakākais „atradums” – kāds britu pāris Dienvidanglijas Vinčesteras pilsētā devies prom no viesnīcas, atstājot tajā savu 18 mēnešu veco bērnu.

Protams, šādi gadījumi ir reti. Visbiežāk viesnīcu istabās tiek aizmirsti mobilo tālruņu un klēpjdatoru lādētāji, tiem seko pidžamas un citi apģērba gabali. Trešajā vietā visbiežāk viesnīcā aizmirsto mantu sarakstā ierindojas bērnu rotaļlietas, tāpat bieži tiek atstātas grāmatas, zobu birste un citi higiēnas piederumi.


Piedāvājam visnegaidītāko viesnīcās aizmirsto lietu TOP 20:

- Kremācijas urna – kāds vīrs aizmirsis viesnīcā urnu ar savas mirušās sievas pelniem. Viņš bijis ceļā uz vietām, kur ar sievu bieži pavadījuši atvaļinājumus, un steigā pametot vienu no nakšņošanas vietām, urnu aizmirsis uz palodzes. Pēc dažām stundām viņš gan attapies.

- Bērns – kāds britu pāris devies uz kāzām, pirms tam nakšņojot viesnīcā. Dodoties uz svinībām, abi nosprieduši, ka otrs dzīvesbiedrs jau paspējis bērnu aiznest uz automašīnu.

- Atverot istabas durvis, lai pēc viesu aizbrukšanas uzkoptu istabu, istabene ieraudzījusi pilnībā Ziemassvētkiem dekorētu telpu – Ziemassvētku rotājumi, gaismas virtenes, plastmasas ziemeļbriedis, izgreznota eglīte... Tāpat istabā atradās arī Ziemassvētku vecīša kostīms un pārpalikumi no trīs ēdienu Ziemassvētku vakariņām.

- Edinburgā kāda tikko apprecējusies līgava aizmirsusi savu dārgo Vera Wang kāzu kleitu, domājot, ka jaunais vīrs to iepakojis. Aizmāršība izraisījusi pirmo nopietno strīdu jaunlaulāto starpā.

- Koferis ar vērtīgiem komiksiem – Līdsas viesnīcā kāds vīrietis aizmirsis veselu koferi, pilnu ar vērtīgiem antikvāriem komiksu izdevumiem. Kad to atklājis, viņš ik pēc pusstundas zvanījis uz viesnīcu, lai pārliecinātos, ka ar tiem nekas slikts nav noticis.

- Ferrari atslēgas un dizaina pulksteņi – kādā Londonas viesnīcā viesis, dodoties prom, atstājis sava Ferrari 458 atslēgas un kasti, kurā atradās seši ļoti vērtīgi dārgu zīmolu rokas pulksteņi, kuru kopējā vērtība lēšama ap 60`000 eiro.

- 100 Keitas Midltones maskas – neilgi pēc pavasarī notikušajām kāzām britu karaļnamā istabene pēc viesu aizbraukšanas numurā atradusi simts jaunās Kembridžas grāfienes, prinča Viljama sievas Keitas Midltones maskas.

- Mr.Blobby kostīms – kāds viesis viesnīcā aizmirsis komiksu figūras Mistera Blobija kostīmu pieauguša cilvēka izmērā

- Kāmītis Fredriks – aizmāršīgais kāmīša saimnieks dabūja savam dzīvnieciņam braukt pakaļ vairāk nekā 250 kilometrus, jo Fredrika pazušanu pamanīja tikai tad, kad bija atgriezies mājās.

- Apģērbs sunim – kāds cits dzīvnieku draugs Birmingemas viesnīcā bija atstājis koferi, kurā bija aptuveni simts dažādi dizaina apģērbi miniatūram sunītim, ieskaitot atbilstošas kaklasaites un apģērbu Ziemassvētkiem, Lieldienām un citiem svētkiem.

- Vēsturiska alus krūze – Ņūkāstlas viesnīcas istabene atrada antikvāru alus kausu, ko tā īpašnieks iepriekšējā dienā bija nopircis izsolē par 3`600 eiro, paslēpis zem spilvena un aizmirsis.

- Rozā krūšturi – vēl dīvaināks bijis kāds atradums Mančesteras viesnīcā – liels koferis, kurā bez olimpiskās lāpas kopijas bija arī liels daudzums krūšturu rozā krāsā.

- Papagailis – kāds viesis viesnīcas istabā aizmirsis 1,5 metrus augstu lelli papagaiļa formā.

- Brīnumkoferis – Blekpūlas viesnīcā savus amata piederumus bija atstājis kāds burvju mākslinieks.

- Mākslīgās skropstas – Liverpūles viesnīcas darbinieki atraduši aizmirstu koferi, kas pilns ar mākslīgajām skropstām, mākslīgajiem matiem un pašiedeguma aerosola flakoniem.

- Zelta zobi ne vairāk, ne mazāk kā 7`600 eiro vērtībā arī palika bez saimnieka, kas tos pameta viesnīcas vannasistabā.

- Saldais kartupelis – kāds tūrists viesnīcas istabā atstājis 0,5 metrus garu saldo kartupeli jeb batāti.

- Nauda tiek aizmirsta regulāri, bet ne jau tādas summas... – kādā viesnīcas papīrgrozā istabene atrada 11`800 eiro skaidrā naudā, turklāt pamatīgās summas īpašnieks tā arī nepieteicās.

- Arī Rolls-Royce atslēgas ir tikušas aizmirstas viesnīcā, un arī par tām neviens neinteresējās.

- viesnīcās aizmirsto mīluļu sarakstu pagājušajā gadā papildināja arī Kaķēns vārdā Tīģeris.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 01/25/2012 12:38 Interesanti, kā viņiem izdevās aizbraukt ar savu auto bez atslēgām?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54742599sec.